Tehnički kutak > Tuning skutera

Minarelli midrace radilica i ležajevi za nju!?

<< < (33/35) > >>

Kamba:
Ti kad zategneš blok,nebitno koliko jako,moraš radilicu malo udarit čekičem preko neke plastike ili drveta da se odpuste ležajevi jer su stisnuti! Tek onda radilica ide lagano! Sorry al sj#bo si!

cvele60:
Da taj centralni prsten bi trebalo malo popustiti al ne preterivati-cim osetis da se lakse obrce-to je to...mozes cak spijun listicima i da premeris prostor izmenju prsten lagera i polutke radilice i pokusas da dobijes iste mere na obe strane...kod mene je na  0.65mm al to nije merodavno jer su kineski blokovi...Mario je izmerio 1.1mm kod njega ...samo i to ne mora da bude bitno jer su  i sirine polutki kod razlicitih radilica-razlicite...

Kamba:
Špijunima to točno izmjeriš bez beda! U pravu si!

ivanm:
samo kvrcni lagano čekićem po jednoj i drugoj strani i okretat će se...

danc00:

--- Citat: ivanm - 20 Prosinac, 2011, 08:15:37 ---samo kvrcni lagano čekićem po jednoj i drugoj strani i okretat će se...

--- Kraj citata ---

Uf, več sam mislil da je sve ošlo u 3pm  ;D a radil sve školski. Znači na kraju ipak ide čekić na radilicu  :headbang: Nema problema, malo ću lupit preko drveta ili plastičnim ćekićem pa vam javim.

@cvele60 - imam te listiće, budem i to izmjeril pa javim :icon_thumright:

@kamba- ne dramatiziraj, samo plašiš ljude okolo ko babaroga  :laughing7: :laughing7: :skuteras1:

Samo da, semeringi su gore pa ionak to sad nebude šlo kak ide kod Maria na filmiću, al osetim ja razliku pod rukama. Da ne mislite da radilica šteka, ona ljepo ide samo ne tolko jako ko na filmiću, al tu malo odmaže i ona mast u lagerima tak da ne budite tolko pesimistični...nisam mast sčistil.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju