Tehnički kutak > Tuning skutera

Minarelli midrace radilica i ležajevi za nju!?

<< < (23/35) > >>

ivanm:
il stavi novu 12mm il deri serijsku dok se ne raspadne..

pralas:
a i vi ste nasli usporedivati airsal i c16 sa yasuni r-om i italkitom sto se vrti 10 i nes sitno  ::)

doritos:
Primjer je naveden

i ako uzima novu ili stavlja novu, radje 12mm. uvijek kasnije ti bude slab i spor trenutni set up pa ides na nekaj jace

al oke, brate stavi si i drvenu radilicu, bu zdrzala XD

ivanm:
to i ja velim... za godinu dana bude kupovao vjerojatno jači spuh i onda bu mu žao kaj ima bolcnu 10mm... odgoni iduću sezonu sa serijskom radilicom i stavi nove ležaje i kad se odlučiš za jači spuh staviš radilicu i klip 12mm i mirna bosna..

danc00:

--- Citat: ivanm - 02 Prosinac, 2011, 10:22:00 ---to i ja velim... za godinu dana bude kupovao vjerojatno jači spuh i onda bu mu žao kaj ima bolcnu 10mm... odgoni iduću sezonu sa serijskom radilicom i stavi nove ležaje i kad se odlučiš za jači spuh staviš radilicu i klip 12mm i mirna bosna..

--- Kraj citata ---

E to mi je više put prošlo kroz glavu, da još ovu sezonu odpeljam sa serijskom radilicom, i sa novim ležajevima. A da iduću uzemem 12mm radilicu sa 12mm klipom. Jer jedino kaj bi možda stavil gore je C16, zbilja niš više. Sad se to vrti 11T maksimum maksimuma... još kad stavim novi remen neće ni tolko, jer ovaj je dosta potrošen(15.5mm). Pa bi mi serijska i mogla izdržat još 6-7000km  :dontknow:

@doritos
- jel znaš čiji su bili igličasti, ja imam samo MHR 10x14x13, oni su "kao" nešto jači, su oni pucali ili obični, a i T6 sa 2 karike je kit sa jačom kompresijom puno, kaj ne?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju