Tehnički kutak > Tuning skutera
Minarelli midrace radilica i ležajevi za nju!?
Miki-speedy:
--- Citat: ivanm - 01 Prosinac, 2011, 23:06:51 ---trebo si si ostavit ovu motoforce 12mm koju si naručio i u lagerosu uzet kavez 10x16x13mm... taj nema šanse da pukne..
koristi se kod motorke stihl 066 koja ima 91ccm i mač do 81 cm.
http://www.bigdmc.com/066.html
--- Kraj citata ---
Off-na koliko obrtaja ona radi? ;D I gdje ima kupit te lezajeve?
Kamba:
Motorka radi na 13 tis okretaja maksimalno! Ove veče kao što je Ivanm naveo se šteluju na oko 12600 okretaja!
gumy:
kolko priča oko te 12mm radilice bože dragi
kolko ljudi vozi normalno minarelli sa 10mm igličastim midrace i high end i ako se održava sve radi bez problema, puno filozofije ko i uvjek za ništa! prije godinu dvije se nije ni znalo maltene da postoji ta verzija radilice.
osobno nisam imao nikad tih problema a hvala bogu navozio sam se na minarelli mašini i izmjenjo kitova i auspuha i radilica i nikad nikakvih problema, kako kod mene tako i kom god smo složili skuter.
danc00:
--- Citat: gumy - 02 Prosinac, 2011, 00:05:51 ---kolko priča oko te 12mm radilice bože dragi
kolko ljudi vozi normalno minarelli sa 10mm igličastim midrace i high end i ako se održava sve radi bez problema, puno filozofije ko i uvjek za ništa! prije godinu dvije se nije ni znalo maltene da postoji ta verzija radilice.
osobno nisam imao nikad tih problema a hvala bogu navozio sam se na minarelli mašini i izmjenjo kitova i auspuha i radilica i nikad nikakvih problema, kako kod mene tako i kom god smo složili skuter.
--- Kraj citata ---
Ne znam, zato pitam takve ko ti, meni je to prvi put da sam rastavil blok, dvije glave su pametnije od jedne.
Znači nema straha ni sa 10mm radilicom ako bi se igličasti mijenjal jednom u sezoni, ja ionak nejdem preko 11 000okr, to je donji prag Midrace kiteva, pa kažeš da nema straha ni sa 10mm radilicom, onda najbolje da ostavim serijsku samo da promjenim ležajeve i mirna Bosna, a 100€ spremim u đep. Znaš puno ljudi mi govori puno stvari, a pošto nisam isprobal moram slušat da ne napravim neku skupu grašku...pa zato pitam tu na skuter forumu a ne na kulinarstvu :icon_thumright:
doritos:
--- Citat: gumy - 02 Prosinac, 2011, 00:05:51 ---kolko priča oko te 12mm radilice bože dragi
--- Kraj citata ---
Meni se razletio novi iglicasti na radilici 10mm bolcne, znaci novo je gore bilo radilica Stage6 HPC, Airsal T6 Racing 2karike i Yasuni c16 city...nakon 700km je puko i izj#bo sve zivo... :dontknow:
Frendu s foruma Apriliji Topu ista stvar, puko iglicasti na Topovoj radilici sa 10mm iglicastim i ujebalo sve novo... :dontknow:
Naravno da moze raditi i sa 10mm bolcnom i da nista ne bude al riskiras bzvz...ako vec stavljas novu radilicu, stavi sa 12bolcnom i miran si i za kasnije ako ti pukne da stavis i jaci miderace ili race set up...
tako sam ja u pocetku razmisljao da cu samo sloziti miderace: replica-shot i na kraju zavrsio na ovo di i jesam sada XD rupa bez dna...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju