Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
masno, masno, svinjska mast, slanina, špek, kobase, puno kruha, piva, piva, niš ne radit i po mogućnosti najest se navečer..
Mozemo mi pojest ko petorica stane u nas ko u grabu ali se ne prima nista, tako da natrpavanje s hranom ne pali!!
slomi nogu
Eo frend i ja odlucili otvorit temu jer imamo koju kilu premalo i htjeli bi dobit na težini. Sad zanima nas dali bi preporucili neke proteine ili nesto drugo...Mozemo mi pojest ko petorica stane u nas ko u grabu ali se ne prima nista, tako da natrpavanje s hranom ne pali!!
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
ujutro zobene,mozes ih jos zamjesati sa whey proteinomnavecer je najbolje jesti jaja jer se sporo razgrade ili bjelanjak u prahuposlije treninga popiti 1 mjericu wheyapreko dana jedi posni sir do pola kg(obavezno biti puno vode jer ce ti najebati bubrezi od mlijecne kiseline)jos jedi piletinu,puretinu,tijesto,tunjevinu....jedi dosta kruha i pij mlijeka
prestani se drogirat, males također
i da ono glavno skroz smanjiti sa opijanjem,jer to unistva sve sto si unio u sebe...racunaj da te jedno posteno opijanje kosta 2 tjedna treninga