Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
kolko se to sve skupa isplati,ako je cca 1400kn novi klip i cilindar za sp-a 180 druga stvar ako se radi o nečem tipa rs250 ili neki stariji motor za kojeg nema baš djelova a i ako se nađe skupo je!
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
mislis da 180lc garnitura ima novih za kupit?
e jbg onda ja sam preko moba shvatio da u ns-u to rade al eto mozda oni salju u slo ili ita pa tamo delaju ugl predobro je bio odradjen posao
..ma sve 5......ja sam ti samo htio reći to,da znaš otprilike tko to zapravo radi i gdje..... ..budući da za Tomos Elektronic 90 više nitko ne pravi cilindre kolega se dosta raspitivao o tome i dečki iz Novog Sada sa Tomos i neki sa ovog foruma su ga doveli do informacije da se to radi u Sloveniji(čak jbte navodno da i slovenci to šalju opet u Italiju)...ne znaš ko kome..... ..uglavnom malo više od 100 eura je nikasiliranje tamo...
za sad nigdje, sip, sc, kod nas, nema gotovo , izgleda sta je bilo bilo je
ima ih kod nas i more se naručit..i klipova posebno i kompleta (klip cillindar karike) i košta 1200kn
di je to kod nas?cijeli piaggio nema ni jedan, unazad par mjeseci naruceno 6 cilindara i na tom stoji, jos uvijek nistainfo iz 2. rukeklipovi i karike su druga stvar