gledajte to ovako,ja sam mladi od vas ali totalno nebitno sada...
ugl.starci mi nisu ni kuni dali za motor koji planiram kupiti,sve si sam ustedim tako da novu liniju rs-a mogu samo sanjati a uostalom je ne smijem ni voziti jer ima previse kw u knjizici...
za mene je mojih 1200 eura ustedenih ko nekom 3-4 000 eura kom su starci kupili motor,ja sve zaradim od prodaje dijelova i servisa na motorima koje obavljam u slobodno vrijeme,dobro tu su i rodendani i ostale pi*darije ali od prodaje i servisa imam "najveci" doprinos....
moj stari meni moze kupiti novog rs-a ali iz principa nece,em ne voli motore pogotovo kada zna kako vozim em hoce da si sam ustedim i da znm cijenit stvari...
eto na srecu i naucio me da cijenim svoje stvari,jer ja nisam jedan od onih 17-godisnjaka koji ubijaju masinu na nepotreban nacin i izgravaju frajere sa paljenjem gumi itd itd...
istina da cu mu izvlaciti dusu ali uz sve to i omoguciti redovne servise,grijanje prije voznje i kvalitetno ulje a izvana mi je skuter/motor uvijek pic pic-kao iz trgovine...
i sam sam svjestan da za 9 000kn nmg kupiti cudo od rs-a,ali mi do proljeca pod hitno trea motor jer mi se neda guzvati vise u ovom jebenom busu,hocu se vozati sa ekipom,imati neku slobodu da mogu otici di i kada hocu a da o nikome ne ovisim...
jedino cu se ja sjebati ako kupim rs-a a masina u groblje stanju,naravno vodit cu racuna da se to ne dogodi ali ne daj Boze i da se to dogodi s vremenom cu sloziti generalku i imato "novog" rs-a,ali cvajo ce mi uvijek biti in da haus