Ostalo > Motocikli

na sta najvise pripaziti kod kupnje rs-a 125?

<< < (2/15) > >>

pralas:
ae kad me vec zajebavati sa tom generalkom,koliko ona otprilike kosta krznenih zivotinjica?
znm da je uber kul cifra,al eto cisto da se odma mogu sokirati a ne kada ga odvezem na servis  :)

fatality javvv se,ajde ti se razumijes u te 2t bestije pa daj reci koju pametnu :notworthy:

3alfa3:

--- Citat: pralas - 10 Listopad, 2011, 17:21:02 ---ae kad me vec zajebavati sa tom generalkom,koliko ona otprilike kosta krznenih zivotinjica?
znm da je uber kul cifra,al eto cisto da se odma mogu sokirati a ne kada ga odvezem na servis  :)

fatality javvv se,ajde ti se razumijes u te 2t bestije pa daj reci koju pametnu :notworthy:

--- Kraj citata ---

Ajde da malo okolisam....

Jeftinije ti je kupit posten 4T motor nego RS125. Sad, pitanje je da li imas dozvolu za "posten" motor jer bi na kaznama mogo premasit cifru (da ne pricam ako napravis sudar pa ti osiguranje ne prizna stetu onom drugom jer nisi legalan)....

Drnda:
ako neznas lika i jel vozen i odrzavan, nebih kupio...
alfa ti je rekao dobro
generalka je blizu 1000 eur

pralas:

--- Citat: 3alfa3 - 10 Listopad, 2011, 17:24:02 ---
Ajde da malo okolisam....

Jeftinije ti je kupit posten 4T motor nego RS125. Sad, pitanje je da li imas dozvolu za "posten" motor....

--- Kraj citata ---
nemam,imam a1 a svi stariji rs-ovi su u knjizici su 11kw-15ks sto mi je savrseno jer ih mogu voziti...
2t je za mene uvijek bio 2t,vozio sam i yamahu yzf-r 125 4t i nije mi to to....
yamaha ima 15 ks i ide ok,uzmemo li u obzir da je stariji rs jos jaci nego novi zbog ekoloskih normi i razvija 31ks sta tek reci kako to onda tek ide naspram pisljivih 15ks  :dontknow:
znm da je rs skupo odrzavati i za odrzavanje uvijek nadem para ali nakon kupnje motora necu odmah imati za generalku jer cu biti svorc i treba mi vremena za ustediti pare...

Drnda:
dok nemas love ne kupuj  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju