Ostalo > Motocikli
na sta najvise pripaziti kod kupnje rs-a 125?
3alfa3:
--- Citat: pralas - 10 Listopad, 2011, 17:28:39 ---nemam,imam a1 a svi stariji rs-ovi su u knjizici su 11kw-15ks sto mi je savrseno jer ih mogu voziti...
2t je za mene uvijek bio 2t,vozio sam i yamahu yzf-r 125 4t i nije mi to to....
yamaha ima 15 ks i ide ok,uzmemo li u obzir da je stariji rs jos jaci nego novi zbog ekoloskih normi i razvija 31ks sta tek reci kako to onda tek ide naspram pisljivih 15ks :dontknow:
znm da je rs skupo odrzavati i za odrzavanje uvijek nadem para ali nakon kupnje motora necu odmah imati za generalku jer cu biti svorc i treba mi vremena za ustediti pare...
--- Kraj citata ---
Onda ako zelis posten motor ,stvarno nemas izbora i RS je jedini odabir. Ali to kosta ako zelis da je besprijekoran
pralas:
sve to stoji eto i alfa je shvatio o cem se radi :icon_thumright:
ako cemo realno u 3 mj. najkasnije al bas najkasnije kupujem nes ma taman crko,iako mi je cilj uzeti nes u 12mj pa preko zime sve to fino prekontrolirati da buse spremno za proljece...prvo sam bio zapeo za BB,ali sam odustao jer sam se totalno zaljubio u saltanje...e sada hocu li pogoditi urednog rs-a to samo Bog zna,ja se nadam da ce biti bar koliko toliko uredan za 9 000 kn,pa kasnije kak budu novci dolaziti napraviti servis da se vidi stanje dijelova i sta je potrebno zamijeniti...
nisam se vec vozio 2 godine kako treba tako da vjerujte mi popizdit cu :)
Crazy Kuree:
Klipnjača je oko 100 eur kvalitetna, klip kvalitetan oko 120 eur, cilindar kad se podere ima gusana košuljica za neki 50 eur. Klip uglavnom ne izdrži preko 15000km
pralas:
--- Citat: Crazy Kuree - 10 Listopad, 2011, 18:40:01 ---Klipnjača je oko 100 eur kvalitetna, klip kvalitetan oko 120 eur, cilindar kad se podere ima gusana košuljica za neki 50 eur. Klip uglavnom ne izdrži preko 15000km
--- Kraj citata ---
pa to uopce nije puno,za 300 eura imam najvaznije stvari promjenjene na motoru...klipnjaca bi isla od proxa...
e sad jos pogledati lancanike i lanac i to je to ukratko-ono najvaznije...
SPecial:
Jesu te izdrkali sa tom genealkom.
To su sve pi*darije,kao da se i BB kvari i da puno trosi itd itd.
Pri voznji,provjeri kako salta i izbacuje li iz brzine,kako reagira na nagle promjene smjera,zastuca li pri ubrzavanju itd itd.
Kada ga kupis,naruci set brtvi i otvori ga,ako je klip u redu,promjeni karike,sklopi ga i vozi dalje,kada osjetis da nesto ne valja,otvori ga.
Nije to napravljeno da se kvari. Imao sam priliku dozivjeti vađenje masti na tom motorinu jer se jedna dionica koju svi iz Ri peglamo,vozi kao po stazi. A ta se pcelica vrtila nenormalno,cijelo vrijeme,kao i moj SP,pa ni jednom ni drugom nista nije,nakon toga svega,zamjenjena je za RSa 250 kljuc za kljuc. Eto,mislim da to sve govori o stanju motora i koliko znaci redovan pregled masine svake sezone,uredno slaganje,zagrijavanje i TTS ulje.
BTW najbitnije je da proveris i poslusas kako radi,ako si ikada cuo zdravog i "bolesnog" RSa,onda znas kako mora raditi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju