Ostalo > Motocikli

na sta najvise pripaziti kod kupnje rs-a 125?

(1/15) > >>

pralas:
evo ovako doslo je i vrijeme da se pralas ponovi,mislim nije jos ali se polako prikupljaju novci pa me zanima par misljenja :)
na piku imam 2 rs-a 125 oba dva kostaju 1200 eura-to mi je limit do kojeg idem sto se tice novaca...
e sada posto je to 2t beštija sa gro konja zanima me na sta najvise obratiti paznju kod kupnje da se ne zaj**** i kupim grob?
masina je sakrivena ispod plastika tako da mi i to otezava da vidim situaciju,testna voznja je must have prije kupnje tako da mi je svaki savjet dobro dosao ;)

Iwo SR Tuono:
rs se ne kupuje polovan

najviše na šta moraš pazit je da nakon kupnje imaš para za posložit lijepu generalku i vozit se mirno :)

pralas:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 10 Listopad, 2011, 17:11:59 ---rs se ne kupuje polovan

najviše na šta moraš pazit je da nakon kupnje imaš para za posložit lijepu generalku i vozit se mirno :)

--- Kraj citata ---
jbg brate reci ti mom đepu da se rs ne kupuje polovan  :)
ali opet ne mora znaciti da je svaki polovni rs grob,zna se kako se on vozi ali svejedno ima i ljudi koju su ga uz takvu voznju i odrzavali kako treba,redovni servisi,kvalitetno ulje,zagrijavanje prije voznje....
e meni bas zanima kako koliko toliko znati da je u ispravnom stanju,tj. neko normalno stanje a ne grob?

3alfa3:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 10 Listopad, 2011, 17:11:59 ---najviše na šta moraš pazit je da nakon kupnje imaš para za posložit lijepu generalku i vozit se mirno :)

--- Kraj citata ---

:notworthy:

Drnda:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 10 Listopad, 2011, 17:11:59 ---rs se ne kupuje polovan

--- Kraj citata ---
to ja uvijek i radim, da ne rastavim sve bio bi u grobu jer sam na jednoj 125ici nasao pojedena sva 3 nosaca masine  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju