Ostalo > Motocikli

na sta najvise pripaziti kod kupnje rs-a 125?

<< < (10/15) > >>

pralas:

--- Citat: doritos - 11 Listopad, 2011, 20:24:16 ---Ne znam zasto covijeka UNAPRIJED jebete da nema dobrih RS-a ovo, ono.

Pusti ti price od drugih razna iskustva i te šeme, ne odrzavaju svi isto motore, aute, skutere , nekog boli k**ra*, stari mu je kupio novog RS-a 125 i ima garanciju pa ga pegla ko budala bez mozga a ima ljudi koji cuvaju, paze , odrzavaju i + peglaju se posteno i to ce trajat pa servisirat.

Meni je isto u planu RS 250 al o tom potom.

Baš se i ne kuzim u te motore al treba povest nekoga tko se stvarno razumije u to i neka skup s tobom pregleda taj RS koji planiras kupiti pa vidite.

i ako se raspadne, da se sloziti i vozis se opet ko i svaki skuter. pa pogledaj jbt kolko kosta za skuter jedan od boljih cilindara i klipova, npr Polini Evolution klip je oko 500-600kn, karika  200kn, radilice po 1500-2000kn.

isti k**ra* cijene dijelova , cak RS125 moze puno duze izdrzati zbok klipa 2karike a ne haj end 1karika od 0.8mm debljine XD

Samo napred i  sve ce biti ok  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
eto jos jedan pravi odgovor,i ja isto kazem da je nemoguce da je svaki rs ubijen jer ima ljudi koji su ih uz svo to teranje mazili i pazili  :icon_thumright:
povest cu nekog majstora ili svog kuma koji je mehanicar pa cemo to zajedno pogledati,da se radi o skuteru tu bi odma znao sta treba i isti dan bi mogao kompletno provjeriti masinu i jel sve u redu dok je kod rs-a to malo drugacije jer jos do sada nisam prčkao po takvim masinama ali uvijek sam bio sam svoj majstor pa se nadam da ce tako ostati i kod rs-a ;)
pa j****u ako sam samo za tuninig dijelove za skuter dao preko 2 000 eura onda valjda nakon kupnje rs-a mogu i skupiti jos 300 eura da kompletno zamjenim cilindar,klip i glava te provjerim stanje klipnjace i zubcanika-nakon toga ima malten ne novog rs-a na kojem nece biti sarafanja kao na jacem midrejsu a ide kak kuga  :frajer:
i fala doritos nadam se da kada budem isao u kupnju naci rs-a u normalnom stanju ;)

vanjossi:
http://www.njuskalo.hr/sportski-motori/aprilia-rs-125-2006-god-oglas-2793673

nije mozda konkretno za temu, ali kakav je ovo aupsuh na njemu ???

pralas:

--- Citat: vanjossi - 11 Listopad, 2011, 22:56:08 ---http://www.njuskalo.hr/sportski-motori/aprilia-rs-125-2006-god-oglas-2793673

nije mozda konkretno za temu, ali kakav je ovo aupsuh na njemu ???

--- Kraj citata ---
mislim da je to neki homemade,ili od nekog tipa kucelj...
moze biti svasta,ima puno auspuha za rs-a

skipper_2t:
ja mislin da je to tvornicki spuh na njemu,al je stavljen neki homemade prigusivac,valjda zbog lipseg izgleda :dontknow:

Nero:
to ti je 4t auspuh na 2t, za tako nesto napravit moras bit retard...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju