Ostalo > Motocikli

na sta najvise pripaziti kod kupnje rs-a 125?

<< < (9/15) > >>

m!Ky:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 10 Listopad, 2011, 23:11:23 ---i kao treće, 3 rs-a koja znam a koja su od prvih vlasnika prodana sa 15000km+ sve i jedan je nakon 2tkm doživio generalku a neki i ranije, i to su generalke bile zbog teških zaribavanja, pucanja klipova, karika, klipnjača, sasipanja ležajeva itd, i svi se kunu da su vozili na TTSu jer za drugo kvalitetno ulje nisu ni čuli a u najboljem su slučaju sipali neku jadnu poslusintetiku a ovo ostalo je prodaja priče vjeruj mi.

--- Kraj citata ---

Cek,ti govoris o NOVOM motoru jel?
Da je novi RS nakon 2tkm dozivio generalku?
Pa mozda i je,samo,kakvi genijalci su ih vozili te uz kakvo odrzavanje,to nisi napomenuo...

Kamba:
Baš ne znaš čitat!? ::) 15 plus 2 je 17!

doritos:
Ne znam zasto covijeka UNAPRIJED jebete da nema dobrih RS-a ovo, ono.

Pusti ti price od drugih razna iskustva i te šeme, ne odrzavaju svi isto motore, aute, skutere , nekog boli k**ra*, stari mu je kupio novog RS-a 125 i ima garanciju pa ga pegla ko budala bez mozga a ima ljudi koji cuvaju, paze , odrzavaju i + peglaju se posteno i to ce trajat pa servisirat.

Meni je isto u planu RS 250 al o tom potom.

Baš se i ne kuzim u te motore al treba povest nekoga tko se stvarno razumije u to i neka skup s tobom pregleda taj RS koji planiras kupiti pa vidite.

i ako se raspadne, da se sloziti i vozis se opet ko i svaki skuter. pa pogledaj jbt kolko kosta za skuter jedan od boljih cilindara i klipova, npr Polini Evolution klip je oko 500-600kn, karika  200kn, radilice po 1500-2000kn.

isti k**ra* cijene dijelova , cak RS125 moze puno duze izdrzati zbok klipa 2karike a ne haj end 1karika od 0.8mm debljine XD

Samo napred i  sve ce biti ok  :icon_thumright:

Deny:
eto da napisem koju rijec imao rs-125 koji je kratko bio kod mene stigao je za 11 000 km,na 16 000,otvorio sam ga promijenio karike (nije moralo al eto),stalno  je livano motul ulje jer za 100 e dobijem 13 l ful sintetike tako da mi je najisplativije  :icon_thumright:,drugo rs-a 250 kojeg sam posjedovao nekih 4 godine,stalno zagrijavanje prije voznje livan takodje motul ,gazio sam ga ali i odrzavao,kasnije stavio arow auspuhe i to je bilo to presao sa njim 11 000 km u tome sam promijenio karike i klip i to je to,cilindar nije imao potrebe da se nikalsira,motor je gazen svo vrijeme nikad nije zastucao cak sam bio i u italiju na stazu sa njim par puta ,nikad nie zastucao,kasnije sjebao nogu prodao rsv-a,rs-a i sve motore na saltanje jer mi je onemoguceno trenutno,ali ktm ceka u garazi svoj red,a za 1200 eur mozes nac ok rs-a jer svako prodaje iz razlicitog razloka nekom je hitno dok drugima ne a neki su sjebani    :toothy12:

m!Ky:

--- Citat: Kamba - 11 Listopad, 2011, 20:15:19 ---Baš ne znaš čitat!? ::) 15 plus 2 je 17!

--- Kraj citata ---

Zato sam i pitao dal govori o novom motoru jer nisam skuzio,anyway tnx na pojasnjenju :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju