Ostalo > Motocikli

na sta najvise pripaziti kod kupnje rs-a 125?

<< < (5/15) > >>

pralas:

--- Citat: Bokygs - 10 Listopad, 2011, 20:00:41 ---Da,bas na tu.
Dečko je na 125cc forumu i po onom što on piše motor je stvarno u odlicnom stanju :dontknow:
Iako je dosta clanova tamo pocelo komentirati kako se ne isplati uzimat rs 250 za 3k eura jer se za malo vise nadje 600cc R,al u to necu ulazit.

--- Kraj citata ---
nezz,R-a uvijek mozes kupiti ali kako ti kazes ovako odlicnu rs 250 je sve teze i teze naci,2t tehnologija izumire polako,a i po pricama koliko sam ja cuo rs 250 je u rangu nekog r-a od 600 ccm...
jbg gusti su gusti,ko voli nek izvoli

SPecial:

--- Citat: Bokygs - 10 Listopad, 2011, 19:33:00 ---Da nije taj dečko možda "veki",sto sad prodaje tu rs-icu 250-crnu?

--- Kraj citata ---

Da,njega sam spomenuo. Do sada nisam znao da prodaje tod RSa 250,bas cu ga malo pitati sta mu bi.

pralas:

--- Citat: pixa.93 - 10 Listopad, 2011, 20:03:03 ---cisto sumnjam da ima dozvolu i za rs posto su oni preko 11 kw svi

--- Kraj citata ---
jesi ti ćorav ili ne znas citati?
da si se malo raspitao znao bi da su rs-ovi do negdje 2003.g svi u knjizici 11kw-15ks jer su dolazili u blokiranoj verziji,kada ih otvoris onda razvijaju 31 ks(starija godista,novija razvijaju 29ks zbog eko normi) ali i dalje u knjizici ostaju 11kw sto znaci da ih mogu voziti sa a1 kategorijom koju imam polozeno....

dok novije rs-ove ne mozes voziti sa a1 kategorijom jer tvornicki dolaze u knjizici preko 11kw i to je sranje...

pixa.93:

--- Citat: pralas - 10 Listopad, 2011, 20:07:26 ---jesi ti ćorav ili ne znas citati?
da si se malo raspitao znao bi da su rs-ovi do negdje 2003.g svi u knjizici 11kw-15ks jer su dolazili u blokiranoj verziji,kada ih otvoris onda razvijaju 31 ks(starija godista,novija razvijaju 29ks zbog eko normi) ali i dalje u knjizici ostaju 11kw sto znaci da ih mogu voziti sa a1 kategorijom koju imam polozeno....

dok novije rs-ove ne mozes voziti sa a1 kategorijom jer tvornicki dolaze u knjizici preko 11kw i to je sranje...

--- Kraj citata ---

nikad se nisam n iraspitivo o tome jer je to nesto sta me nezanima.nezelim sarafat svako malo i imat potrosnju od 9 litara....

SPecial:

--- Citat: pixa.93 - 10 Listopad, 2011, 20:11:15 ---nikad se nisam n iraspitivo o tome jer je to nesto sta me nezanima.nezelim sarafat svako malo i imat potrosnju od 9 litara....

--- Kraj citata ---

Zato ti i vozis VXa koji trosi kao upaljac,a ne ide s mjesta. Postoje ljudi koji se vole brzo voziti i ljudi koji ne vole trositi gorivo. I BTW Pralas je pitao za savjet,a ako ne znas dati realan i razuman savjet onda je logicno da neces komentirati.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju