Ostalo > Motocikli
na sta najvise pripaziti kod kupnje rs-a 125?
pralas:
--- Citat: pixa.93 - 10 Listopad, 2011, 20:11:15 ---nikad se nisam n iraspitivo o tome jer je to nesto sta me nezanima.nezelim sarafat svako malo i imat potrosnju od 9 litara....
--- Kraj citata ---
dobro tvoj problem sta ti zelis,al onda nemoj pricati gluposti a ja jos gore sve lijepo napisao...
ps.sad tek vidim da se stvarno nisi raspitivao o rs-u jer ne znas ni kolika mu je potrosnja,i mislis ako je cvajtak da se treba stalno sarafati...
pixa.93:
--- Citat: pralas - 10 Listopad, 2011, 20:15:09 ---dobro tvoj problem sta ti zelis,al onda nemoj pricati gluposti a ja jos gore sve lijepo napisao...
ps.sad tek vidim da se stvarno nisi raspitivao o rs-u jer ne znas ni kolika mu je potrosnja,i mislis ako je cvajtak da se treba stalno sarafati...
--- Kraj citata ---
znam....100 km 8,9 litara.ima frend i to novijeg....a masini staln ovrag neda mira...8,9 litara+ulje...u rsa nemsijes nekakvu stetocinu od ulja trosit nego malo bolje kvalitetnije...
pralas:
i da bas ovo sto spešl kaze,ti vozi sta ti hoces ja znm sta ce biti ako opet uzmem skuter...opet cu preci granicu u tuningu jer mi nece biti dovoljno kako ide a to mi stvarno ne treba....
pogotovo ne neki vx koji ne ide kurca,a ne znas koji je precjenjiji na njuskalu,ako se ti hoces tako voziti ko ti brani...oduvijek sam volio divljanje,tako da cu rade za 9000kn kupiti rs-a i uloziti jos koju tisucu-imati motor koji papa cestu a te vx-ove i igracke papati sa pola gasa :-*
pralas:
--- Citat: pixa.93 - 10 Listopad, 2011, 20:16:37 ---znam....100 km 8,9 litara.ima frend i to novijeg....a masini staln ovrag neda mira...8,9 litara+ulje...u rsa nemsijes nekakvu stetocinu od ulja trosit nego malo bolje kvalitetnije...
--- Kraj citata ---
pitaj frenda kako vozi ;)
pa to se sporazumjeva da ces tociti ulje od 120kn jer su to motori koji se vrte,kada kupujes rs-a moras biti spreman na odrzavanja koja nisu jeftina ali zato je uzitak nemjerljiv....
i ako ga uredno servisiras,grijes prije voznje i koristis kvalitetno ulje ne smije biti problema...
SPecial:
--- Citat: pixa.93 - 10 Listopad, 2011, 20:16:37 ---znam....100 km 8,9 litara.ima frend i to novijeg....a masini staln ovrag neda mira...8,9 litara+ulje...u rsa nemsijes nekakvu stetocinu od ulja trosit nego malo bolje kvalitetnije...
--- Kraj citata ---
Da ako ga przis cijelo vrijeme u iberu (ali trkaci strojevi za to i sluze).
Ako se vozi ispod ventila,na niskim okretajima,trosi oko 5 ipo litara.
A da masini stalno vrag neda mira,tu si se isto zajebal,mozda ti je frend jednostavno los mehanicar.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju