Evo da ne otvaram novu temu, ista stvar samo se radi o batini (rocky) 4t-skinuo i ocistio karb,provjerio mebranu,provjerio svjecicu-poštelao zrak na dva i pol kruga....tesko se pali bez dodavanja gasa.....masina se muci i po cajgeru se u vožnji ne vrti vise od 6k okretaja,na centralnom nogaru na 8k....na ler gasu radi nemirno tj. dize i spušta okretaje .....ne vuce falš zrak jer kad stavim ruku na usis filtera ugasi se za par sekundi....crijevo oduska poklopca glave motora koji je bivsi vlasnik ostavio da bez veze visi (napunio se blatom i glupostima) spoijo sam na cjev usisa filtera, jesam li pogrjesio ili ne....u air boxu tu i tamo nadem malo ulja i benge....iskra nije plava vec žuta...iz spuha kapa nekakva tekucina (vjerojatno kondenzat vode ili sl.)....kad otpojim dovod goriva sa karba gorivo ne curi, ali ako je spojen na karb cim dam gas odmah napuni filter i siguran sam da gorivo nije problem....skut ima 5500km i sve je serijala
Nije bas da mi je itko odgovorio na post...nema veze-kod mene je problem u prenosu odnosno cini mi se u kvacilu...cini se da negdje zapinje, a moguce i u rolicama jer sam danas saznao da je bivsi vlasnik izvadio jednu...nadam se da ce ovo napisano nekome drugome pomoci!