ja sam isto pucao s tom anshutz,neznam koji model,gore onaj diopter neznam mu naziv zab sam vec (kad kroz njega gledas je krug),to sam sve trenirao i igrao za dom vise rekreativno,najbolji score mi je bio 185/200
dobar rezultat
sa otp. 195/200 si prvak drzave,iako za svaki krug treba puno i puno vjezbanja,samo sto drugi misle a bolji je od mene za "samo% 5 krugova a ne shvacaju kolika je to ustvari razlika...
evo jedan primjer,mozda mi netko nece vjerovati ali dobro boli me:
u najboljim danima,dosao ja na trening i dode do mene najbolji lega koji isto trenira ali zracni pistolj...i dode on do mene kao pralas,ajde ja cu uzeti 5kuna kovanicu i drzati je onako sa 2 prsta a ti pucaj na 10m...ja ga prvo pogledam i kazem mu da nije normalan jer ako promasim vise nece imati prst
i nista on i dalje uporan i uspije mene nekako nagovoriti,posto sa mnom uvijek trenira zna kako pucam i vjeruje mi (ja mu jos uvijek skidam kapu koliko taj decko ima muda
)
i tako stane on meni na 10m,tu je trebalo paziti na puno stvari:da je puska upucana savrseno,moramo uzeti u obzir da se njemu lagano i ruka tresla a to onda moze gadno zavrsiti,i od svega najvaznije da si smiren i da se ne useres i sve savrseno napravis...
stane on meni,ja opali i direktno pogodim u sridu kovanice i izbijem mu je iz ruke,nakon sto sam opalio j#bo sam mu sve po spisku i rekao da mu vise nikad necu pucati u kovanicu koju drzi sa 2 prsta
i nakon toga smo trebali preci na kovanicu od 2 kune ali ja presto trenirati pa se vise ne usudi