Voli steeef da pametuje, tu nema sta. Sve sto si naveo, je namesteno, i to davnih dana. To sto sam ja pisao i najmanju sitnicu na ovom forumu, kakav problem imam, puno njih je imalo i gore stvari, a precutalo je, tj nije pisalo.
Danas su sklopljene plastike, tako da je sada ko nov. Nikada se nebi reklo da je bilo padano sa njega.
Vile inace rade, kocnice rade, nosaci masine rade, namotaji rade...itd...itd... Svaku sitnicu koju sam imao problem, sada vise nije problem.
Sada je na njemu PWK 24, i preporodio se motor, ali treba jos stelovanja, malo ga je teze dobiti na startu, a kasnije lepo jako radi.
Steeef, jos jedna stvar, ovaj motor je 1998 god, ne 2004-2005 god, i ja nikada sa Runnera nisam pao u ove 3 godine, jednom mi je samo ispao, ali sam ga uhvatio, u blatu, da bi nakraju drug ga overio, i to taman isti dan, kad sam ga i stavio u prodaju.
Veruj mi. Da bi neko pisao iz Novoga sada, u vezi ovoga motora, a da je na ovome forumu, to bi bilo sve samo pozitivno, Pogotovo jer sam ovaj motor mazio, otkada je sklopljen 180. i vise nije igracka. To sto on stvarno ide za 6 sekundi do 100km/h to je njegova stvar, on tako hoce, ti ga samo drzi, to sto mu je max 160km/h... isto nisam ja kriv, nego motor, sto ima duzi prenos i snage u PM....