žalosno
imao sam prije dva mjeseca sličan slučaj, samo što mi je susjed mogao sjebat i motor i auto, ali na sreću obuzdao ga je tak da je sve dobro završilo... ali zlatno pravilo, ne daj nikome motor... pogotovo ne tim neiskusnim...
et sad... šteta ogromna, a on nudi 20e sramota...
Prednji far
40 evra...
Ali on ce se ugitovati...
Dva retrovizora 40 evra
moraju nova... ovi su skroz otisli....
15-20 evra Stop zadnja svetla... zatamljena...
Mora novo
drzac drag kormana
30 evra
Mora nov... ovo je skroz sjebalo celokupne navoje unutra, a nema mesa da se namestaju novi navoji...
Zadnji drzac je skroz puko, i on mora nov... to je oko 20 evra...
Plastika mala kod drzaca nazad isto mora nova... ona je u delovima... i fale delovi... tako da se to ne moze namestiti.... 15 evra
Sam materijal za Farbanje je 50 evra... Drug ce mi uraditi uslugu, i za tih 50 evra, samo u materijalu, ce ga celog zagitovati i prefarbati... Odilicno radi. Tako da je to ogromna usluga, i velika usteda novca...
Minimalna steta, znaci sa ovim sto ce mi drug kao uslugu odratiti, sto imam srece je 200 evra... inace bi samo gitovanje i farbanje me izaslo 200 evra... tj ukupna steta bi bila oko 350 evra... a on mi daje 20 od 200... Kao to je sve sto imam... to je pola pola... on racuna samo materijal... a pola pola je 25, nije mogo ni toliko da da....
Starci izgleda da nece da daju pare... Upozno sam njegovog matorog, bole ga Kur#c za sve...
Tuziti ga necu... predugo traje... Lepa kola ima... ima lep i Tomos... dobro sredjen... tako da... ili ce biti nesto kolima ili motoru, ili cu uzeti motor...
Pa nek proba nesto da se izvlaci... pa ti budi drug...
A cuva se recenicom da je zaglavio gas... i da je sam motor krenuo... da... da... sam je dao pola gasa, i na kraju pun gas....
Nemogu da ga navatam sada... ali i bolje... ici ce sve preko ovoga moga druga, koji ce ga ugitovati i prefarbati...
Nece proci tako lako... on se sam sa sobom dogovorio za 20 evra stetu... i kao to je to...