Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
Honda civic 92 god. sedan. 1,6 vtec 165 ks. Izduv radjen.Jer moze snimak sa tim kolima ? i mojom Gilerom ? To sam veceras snimao.Vidi se Lepo kako krecu i sve. brzina postignuta u kolima do prve krivine na miseluku je bila 150km/h.A Gilera je bila jos 3-4 duzine ispred nije mogao nikako da je stigne tako da je Gilera na nekih 400 metara postigla brzinu od 160km/h Ovaj kada je dosao sa kolima nazad, pukao od smeha kaze da to nije skuter
A joj ljudi moji... kako vi gresite i lupetate..... Trebo sam da stanem na pola puta. da snimam od pocetka do kraja kako idu... Na snimku gilera krece sa 1/4 gasa... da nebi propela na zadnji. i onda se tek dodaje gas. a tamo gde najvise ubrzava se ne vidi na snimku... jer tek kada dodje oko 80km/h krece da ubrzava kao Bolesna. kada su kola bila iza Gilere za 3-4 duzine. a isala su 150km/h... nema sta tu da se kaze vise...Dobicete jednom lep snimak. i da vas vise ne cujem.
slabo mi auto razvrtava za tu konjazu, ali znam da bih i ja prao auta malo manje konjaze cesto
honda nije vtec nego obicni 1.4
vjerojatnoo i jest jer se ne cuje prijelaz u vtec
I ban gaganiniju i riješili sve probleme
ja mislim da će i ova tema uskoro u viječna lovišta!