Pa bolje po autobanu u svabiji nego po ovim nasim rupama od ceste, i gusit auto po gradu
A to sto imam 18 god ne znaci da znas bolje od mene, jer si iskusniji sa ajmo rec 2 godine vise
ne mislim se prepirat ni spuštat na tvoj nivo.al morem si mislit kolko more bit iskusan neko sa 18 godina..zato je puna crna kronika dječurlije koja se poubija jer sve zna i puna je sebe.tak da moreš se smijat kolko oš,mene to ne dira smao potvrđuje tvoju zrelost(ne).
druga stvar da znaš imalo fiziku znal bi o čemu govorim..tak da nije isto dok se voziš 80 90 po našim rupama ili dok se vozi 150 po autobanu makar on bil ravan i gladak ko staklo..otpor vjetra,sila teža i još masa faktora utječe na auto..
isto tak i mašina kotači i ostale komponente podvozja i općenito karoserije pate 5 puta više na brzini od 150 nego na 80 90.
i oni voze po gradu pa ga guše još bolje neg tu kod nas.+,malo je veća koncentracija auta.
iz iskustva..frendica dopelala iz auto luće iz švabije golfa 4 1.6 benzin..za 9 mjeseci riknul motor..kupi drugog u švabiji i taj rikne za manje od 6 mj..
poznanik dopelal golfa 5 sa malo manje 200 000 km iz beča,rikla turbina,getriba itd..
ja vozim škodu octaviju koja je kupljena u hrvatskoj nova,stara je sad 7 godina i najveći kvar mi je bila izgorena žarulja u prednjem faru i štop prekidač na papučici kočnice..ostalo samo točim i vozim.
ima još hrpa primjera kaj sam videl i doživjel.
ima naravno i dobrih..ovo je samo općenit osvrt na te glupe stereotipe da jedino uvoz valja..pokakim se na to.
pozdrav