Sto se tice uvoznih automobila slazem se.
Sto se tice kilometara dobro si me nasmijao. Po tvome ne bi trebali raditi nove aute nego da svi vozimo stare po mogucnosti sa sto vise km
robi neizvrči moje rjeci! ja sam rekao bolje auto koji ima kilometara vise, nego auto koji ima malo a ima godina! iz iskustva znam da auti koji su vozeni petkom i nedjeljom nevaljaju! onaj auto koji radi svaki dan i radi 50 ak kilometara je auto koji ce valjat, ja sam imao poršea 924 koji je imao 44000 kad smo ga uzeli, prvi vlasnik,nikad nije vozen po kisi i svaki dan je bio ispod plahte (kad smo došli po auto padala je kisa i covjek nam nije dao da ga odvezemo do sutra kad je bilo suho) taj auto nije valjao, stalno neka sranja s njime,...
moj otac radi sa autima od pamtivjeka , ja isto, uvoz dugo godina i znam sta pricam,
bas danas sa bio kod kolege (isto radi sa autima) ima na prodaju klia iz 2002 uvoz iz švicarske (ja trenutno isto imam klia iz 2002 na prodaju kupljen u hr) i razlika između mog i njegovog nebo i zemlja! ovaj iz svice ima aluminijsku haubu, sva unutrasnjost finija i kvalitetnija, nigdje ni trunka hrđe i slicno
prosle godine sam bio u češkoj na seminaru u škodi i tamo su nam potvrdili da auti koji idu za hr tržište u proizvodnji bitno jeftinije iziđu
a isto tako u tvornici sam vidio kontrolnu tablu na kojoj velikim slovima piše CRO , i pipnuo sam je i usporedio sa par pokraj (koja je bila CH i I ) i razlika je neopisiva
eto