Tehnički kutak > Tuning skutera
Otisli kineski lezajevi nakon cca 8000km
Mr J:
znas sta, kada radim onda radim kako treba, ne volim fush metode... jbg... te lezajeve sam uzeo prvi put orginal u piaggiu ducanu i stvarno nemam srece sa njima, stavljam lezajeve bolje i kvalitetnije nego oni u servisu jer ih zagrijavam u ulju i onda na radilicu, poslije to sve ohladim a blokove zagrijem sa fenom i sve sjeda bez pol muke!!! a ovi u sevisu stave u blok i onda nabijaju kada treba spojiti blokove jer radilica ne ide najbolje unutra...
prve sam i ja stavio prvo u blok pa onda sam morao jebeno ohladit radilicu i zagrijat malo lezajeve da bi uslo bez beda... ali ova druga metoda je najbolja! :icon_thumright:
Uglavnom radim ga kao sebi jer drugacije neznam...
ivanm:
kaj ležajeve staviš u neku posudu s uljem i griješ?
koje ulje, i kaj na nekom plameniku?
kak dugo?
speed:
--- Citat: ivanm - 10 Ožujak, 2008, 18:23:02 ---kaj ležajeve staviš u neku posudu s uljem i griješ?
koje ulje, i kaj na nekom plameniku?
kak dugo?
--- Kraj citata ---
to i mene isto zanima
Mr J:
eh decki moji, samo treba citati... :icon_thumright:
ne treba predugo jer celik relativno brzo provodi toplinu...
Mr J:
Za sada sve ide po planu...
iznenadio sam se koliko sam imao srece!!!
Karter isto kao i radilica su potpuno neosteceni!!!
Jedino su stradali klip i cilindar ali ni on ma kako god lose izgledao nije zacvikao!!! hahaha! To trebate vidjeti na sto lici...
Uglavnom, danas sam nosio radilicu u goricu da ispitamo njeno stanje i radilica je u centru, nije bilo niti potrebno balansirati... lezaj na radilici je u savrsenom stanju isto kao i polutke i klipnjaca...
Evo par slika...
Lezaj sa strane magneta je ostao citav...
Evo nesrece, lezaj do variomata... te kuglice su samljevene i izbacene van - jaka masina :)
Evo 3 slike radilice koje opisuju njezino stanje, nemojte zamjeriti na ulju i cesticama metala...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju