Tehnički kutak > Tuning skutera

Otisli kineski lezajevi nakon cca 8000km

(1/12) > >>

Mr J:
Evo veceras sam cuo neko lupkanje iz dekla i vidio kako mi zvono skace (kroz hladjenje) i pomislio da je do kvacila nesto, naime kada sam veceras skinuo dekl i kvacilo vidio sam da je sve u redu, krenuo sa skidanjem variomata ali je bilo poteskoca... i onda sam skuzio da su otisli lezajevi radilice... ajme oni kineski koje su prodavali u piaggiu su dali svoje... pas i micika, suskali su oni vec podugo ali veceras su odapeli...

na prvi pogled nije bilo vecih ostecenja, samo je malo variomat strugao o blok... (slike)

sada sam prisiljen napraviti vec dugo planirani tuning, blokovi idu na obradu, nova termo grupa i naravno el. pumpa vode... vadim serijske pumpe vode i ulja...

trebat cu provjeriti balans radilice i po potrebi ju balansirati, imate kakvog dobrog majstora u ZG i okolici???

Jos cu morati provjeriti struju, da se nije tamo sto ostetilo...

Mr J:
ajde da cujem koje lezajeve preporucate a da se mogu kupiti u zg i to relativno brzo... (semerinzi idu corteco)

skuter sp180

:::Bruno::::
ja imam one ntn ili kak več se zovu i sad nakon nekih 6-8 k km još nikakvih zvukova nema da im se bliži kraj...

..::IVKULJA::..:
za sp kolko ja znam postoje samo ntn japan u tim dimenzijama,isao sam i u skf i nemaju takvog ni u trgovini a ni na lageru nigdje :dontknow:
takodjer imam te kineske lezaje al eto kod mene se kotrlja vec nekih 5,6t kilometara,pred ljeto idu novi lezaji i klip

SlowRider:
Radije bi narucio iz druge drzave lezaj nego kupio kineski, tako je to kada imas posla sa kinezima.
Meni su nudili kineske pakne, reko hvala, radije dam 40kn vise i zadovoljan sam.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju