Tehnički kutak > Tuning skutera

Otisli kineski lezajevi nakon cca 8000km

<< < (3/12) > >>

gumy:
nevjerujem da škaro ima, a za te ntn je frend stavljo na sp-a, pa ću još pitat danas di je uzeo..

vpucko:
moze skaro nabavi, tako je i meni semeringe, neki njegov frend ide u italiju pa od tamo djelove dofura!

Mr J:
ja to hocu ovaj tjedan rijesiti i sloziti kako treba, a za to mi relativno brzo trebaju dijelovi...
jer kao sto vidite prodajem skuter...  :icon_thumright:

Mr J:
Evo nabavio orginal NTN Japan lezajeve po 85kn/kom...
semeringe jos nisam jer nisu imali na lageru corteco ali ce imati poslije pa samo skocim po njih...

Usput sam navratio u Piaggio i pitao za lezajeve i imaju samo one bezimene koje prodaju pod piaggio i oni su preko 100kn/kom a nisu niti do koljena NTN-u...

ali sam kupio tamo remen vodene pumpe 107kn! Jer kada sada radim i mijenjam to onda sve neka bude cakum-pakum...

Ali opet ne znam koja bi budala to isla raditi i mijenjati sve kada misli odmah prodavati skuter... Ne bih zelio ako netko sa foruma uzme skuter da mi predbacuje nesto, nego tko ga uzme da zna da je siguran!!!

danas rastavim blokove i malo obradim usis i sutra ide montaza lezajeva, radilice i sastavljanje...

:::Bruno::::
znaš onu "čist račun duga ljubav!"  :icon_biggrin: .... samo ti sredi to pa da ti idući vlasnik nevisi za vratom kako si ga zavaljo ili tako nešto.. ja isto stavljam na prodaju ove godine sp-a, zasad imam samo 2 stvari koje trebam srediti, a to je zamjeniti semeringe ležajeva radilice (garant su u servisu stavili onaj šrot pa zato pišaju), i ventilator variomata koji neče još dugo izdržati pošto ispada da ga OPET nisam dobro zategnuo  :angry9:

ja sam taj remen platio 1kn manje  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju