Tehnički kutak > Tuning skutera

Otisli kineski lezajevi nakon cca 8000km

<< < (5/12) > >>

speed:
dobro da nije radilica dobila,a zanima me u koje ulje to stavljas kad se griju

Mr J:
hahaha sto ste svi znatizeljni...

ulje koje podmazuje masinu, tu je trenutno nebitno hoce li biti 2t ili 4t ulje, inace potrebno je lezajeve zagrijati i da su jednoliko zagrijani kako nebi doslo do pojave da se unutarnji prsten rasiri a vanjski ostane isti i odmah lezaj vise ne valja! (to se zna dogoditi kod grijanja fenom)

U principu bi se moglo to raditi i u vodi ali voda ne podmazuje kao ulje i ima los nusprodukt u suradnji sa celikom i vremenom, a to je korozija...

speed:

--- Citat: Mr J - 10 Ožujak, 2008, 21:05:44 ---hahaha sto ste svi znatizeljni...

ulje koje podmazuje masinu, tu je trenutno nebitno hoce li biti 2t ili 4t ulje, inace potrebno je lezajeve zagrijati i da su jednoliko zagrijani kako nebi doslo do pojave da se unutarnji prsten rasiri a vanjski ostane isti i odmah lezaj vise ne valja! (to se zna dogoditi kod grijanja fenom)

U principu bi se moglo to raditi i u vodi ali voda ne podmazuje kao ulje i ima los nusprodukt u suradnji sa celikom i vremenom, a to je korozija...

--- Kraj citata ---

bas cu probat da vidim dal to sljaka

Mr J:

--- Citat: speed - 10 Ožujak, 2008, 21:10:45 ---bas cu probat da vidim dal to sljaka

--- Kraj citata ---

Nemas sta probati, tako ja radim...  :icon_thumright:

MaLi_OdvALjivAc:

--- Citat: Mr J - 10 Ožujak, 2008, 19:27:40 ---eh decki moji, samo treba citati...  :icon_thumright:

ne treba predugo jer celik relativno brzo provodi toplinu...

--- Kraj citata ---

odakle??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju