Tehnički kutak > Garaža
aprilia area 51 tetsuya harada replica...update...:)
aprilia area 51:
Hahah bero perverznjaku jedan...hahaahha...ma polako jos mal i smjet ce i sama neznam ceg se toliko boji...al et zene ko bi ih razumio hahahaah...
Pera moze javi se kad got ti pase...ja sam danas bacio malo dir do zu sa areom
Domba:
--- Citat: B.E.R.O. - 25 Veljača, 2012, 18:54:34 ---Moja nece da se vozi sa mnom ako sam ja iza jer je izdrpam cijelu!!!
:frajer:
--- Kraj citata ---
E onda moras nabiti roxa. Da ju ti vozis na roxu. A i mozes i kemijati sa pugom pa tako nesto napraviti. Taman ona rupa za bengu je na pravom mjestu...
aprilia area 51:
e jebaci...nabavio sam narda..nijen eko stanje ali je nardo...grana je udubljena i nosac je varen...nije bas najbolje zavaren a sto see tice udubine nesteti nista performansama provjereno...na slikama je takav kakav je stigo...sad ja bi tu udubinu ispeglo i sredio i nosac bi napravio fino kako bog zapovjeda...jer mi je frend autolimar i zna to sve radit i vise nego odlicno...
sad dvoumim se jako koji da stavim stagea ili narda...
stavio bih narda jer je jaci i fino bi sjeo na due plus...jedino sto ga moram uredit i dotrjerat...da lici na nesto
a stage 6 mi je po izgledu puno lijepsi i novi je skroz...
sta vi kazete koji da savim...narda pa da plete ili stagea pa da izgleda lijepo...
usput na prodaju su oba spuha...pa koji prije ode drugi cu ostavi...jer se nemogu odlucit...hehehe
eo slike s nardom:
By majstor48 at 2012-03-06
By majstor48 at 2012-03-05
B.E.R.O.:
Stage 6 j#bote. :dontknow:
Pa ovo nije ni za k...
Vozi sa tim ni za k... neko vrijeme sredi ga i prodaj za vece pare neke ali definitivno Stage 6.
:icon_thumright:
aprilia area 51:
--- Citat: B.E.R.O. - 06 Ožujak, 2012, 20:43:13 ---Stage 6 j#bote. :dontknow:
Pa ovo nije ni za k...
Vozi sa tim ni za k... neko vrijeme sredi ga i prodaj za vece pare neke ali definitivno Stage 6.
:icon_thumright:
--- Kraj citata ---
hehe...bio sam uvjeren da ces i to reci...ipak si ti styling man...hehe...vidjet cu...bitne su mi i performanse...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju