Tehnički kutak > Garaža

aprilia area 51 tetsuya harada replica...update...:)

<< < (39/45) > >>

B.E.R.O.:

--- Citat: aprilia area 51 - 06 Ožujak, 2012, 20:47:47 ---hehe...bio sam uvjeren da ces i to reci...ipak si ti styling man...hehe...vidjet cu...bitne su mi i performanse...

--- Kraj citata ---
Pa bog te nemoze tolko losije ici sa stageom da prodas novi auspuh i nataknes ovu drndu na skuter.
Nisam ja stajling men nego sam normalan!!!
 :drunken_smilie: :drunken_smilie:  ;D

aprilia area 51:
heheh...ma i biti ce tako...vjerojatno..to ja sam razmsljam na glas...hahahaha...

ajde onda ako znate nekog da mu treba nardo da ga utopim...spuh znaci radi normalno..samo sto je tako malo lose odraden

pralas:

--- Citat: aprilia area 51 - 06 Ožujak, 2012, 20:56:28 ---heheh...ma i biti ce tako...vjerojatno..to ja sam razmsljam na glas...hahahaha...

ajde onda ako znate nekog da mu treba nardo da ga utopim...spuh znaci radi normalno..samo sto je tako malo lose odraden

--- Kraj citata ---
ako je jednom varem pucat ce opet sigurno,ipak je to nardo koji kad je nov voli puknuti a kamoli lose povaren ;)

aprilia area 51:
Varen je nosac ne grana...i to zato jer je motor pao...bar je tak reko bivsi vlasnik...a vidjet cemo povarit cu ga fino pa cemo vidjet dokle ce trajat

Josip:

--- Citat: aprilia area 51 - 06 Ožujak, 2012, 21:43:31 ---Varen je nosac ne grana...i to zato jer je motor pao...bar je tak reko bivsi vlasnik...a vidjet cemo povarit cu ga fino pa cemo vidjet dokle ce trajat

--- Kraj citata ---

ako ga vec ides varit daj kucelju, bar bi on treba to napravit kako treba  :icon_thumright:
lako ga osmirglas i prodesbezbojnim pa mozda bude na nesti i izgleda  :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju