Tehnički kutak > Garaža

aprilia area 51 tetsuya harada replica...update...:)

(1/45) > >>

aprilia area 51:
eo vratio sam se na svoje...hehe...

napokon sam naso jednu finu ocuvanu i urednu...aprilia area 51, 1999god, 14500 km, regana do 7 mjeseca, max ocuvana nikad padano s motora sve tovrnicke maske i sve nista farbano itd, uz motor sam dobio jos jedan set novih zapakiranih maski onih zuto plavih, motor uredno servisiran i sve nova zadnja guma itd...

u planu je nabacit neki fini set up ovaj auspuh sklonit prvom prilikom jer je dovratan i izgledom i zvukom...sredit ove hrapave plastike jer su malo izblijedile, pretapacirat sic jer je poderan malo i to je to...

vec sam skinuo s motora onaj veliki blatobran i nosac tablice sto bude iza iskino one isto kao blatorane i poklopce s masine, skinuo one ruzne velike retrovizore i skinuo neke naljepnice s prednjeg kraja jer mi je bio pretrpano...

eo slika ima svakaki i sa svim naljama i bez onih koje sam skinuo s retrovizorima i bez...ugl trenuto je bez tih nalja bez retrovizora i tih blatobrana nosaca poklopaca i picki materini...hehe

slike:
http://imageshack.us/g/834/2309110646.jpg/

ludi dragster:
pa to je tetsuya harada replica!??nemoj slucajno skidati naljke-ubijas joj dusu!!!gledam je,kao da si ukrao moju....hehe :headbang:

ludi dragster:
imas cak i broj na njoj od tetsuye harade :icon_thumright: :icon_thumright: :frajer:koliko si dao za nju?

marin-w:
Mislim da je to ona iz VU ....ima kit ?

interceptor:

--- Citat: marin-w - 29 Rujan, 2011, 14:21:03 ---Mislim da je to ona iz VU ....ima kit ?

--- Kraj citata ---
nije iz VU, tu je iz sela (bošnjaci)...mislim da je due+ gore

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju