Tehnički kutak > Garaža

aprilia area 51 tetsuya harada replica...update...:)

<< < (37/45) > >>

interceptor:

--- Citat: aprilia area 51 - 25 Veljača, 2012, 11:53:06 ---E kralju...pa jesi ti ziv...heheheh

Nije lazina bas je sa hexagona skinuta

--- Kraj citata ---
ma eo me brate... prije ovog snijega sam upalio gileru, oprao je i napravio dva kruga po centru... pa i njegova je sa hexagona 180... pa čija je onda ova ? :icon_scratch:
i u kojoj je fazi runnerko od ribara ?!

aprilia area 51:
Ma ovo smo ja i bijela sklopili moj je stel od typhoona a on je dobio od ujaka iz njem kompletnog hexagona bez papira pa smo sklopili to ovak...

Neam ti pojma za runnera nist nije radio kaki je bio taki jos stoji

aprilia area 51:

--- Citat: B.E.R.O. - 25 Veljača, 2012, 17:35:27 ---Moja trenutno vozi Beverlya 250 i vozi skutere od svoje 13 godine,razumije se dosta u motore.
A sad da radi generalke i sta ti ja znam ne,ne sarafa,to prepusti meni a ja kasnije to sve naplatim!!!!
 :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

Heh a moja opet se razumije i zna sastavit neke djelove posto uvjek bude samnom kad nesto radim pa naucila...ali boji se vozit neznam zast...mal provoza i to samo ako sam ja iza sama nece :/

B.E.R.O.:
Tvoja neka p... boji se??   ;D ;D

Moja nece da se vozi sa mnom ako sam ja iza jer je izdrpam cijelu!!!

:frajer:

interceptor:

--- Citat: B.E.R.O. - 25 Veljača, 2012, 18:54:34 ---Tvoja neka p... boji se??   ;D ;D

Moja nece da se vozi sa mnom ako sam ja iza jer je izdrpam cijelu!!!

:frajer:

--- Kraj citata ---

bero manijačeeee  :toothy12:
šteta, šteta brate, žao mi je tog runnera u p* m*... kad malo zatopli mogli bi baciti neku kavicu i krug do grada, ?!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju