Tehnički kutak > Garaža
aprilia area 51 tetsuya harada replica...update...:)
ivanm:
gus sa 2 karike 16ks stock? :o mislim da je to malo prenapumpano...
a iz dueta se stock da izvuć 15ks..
mhr replica daje cca 12-13ks max, polini corsa oko 14ks..
Josip:
--- Citat: ivanm - 16 Veljača, 2012, 17:47:34 ---gus sa 2 karike 16ks stock? :o mislim da je to malo prenapumpano...
a iz dueta se stock da izvuć 15ks..
mhr replica daje cca 12-13ks max, polini corsa oko 14ks..
--- Kraj citata ---
vidis da sam napisa teoretski, a i dao sam ti link gdje je mmario73 to pisa
vjerojatno bi morao bit klip s 1 karikom
a i na stranici pise da je to identican kit ko sport pro samo je prilagoden tome da je gus i da ima 2 karike, a iz sport pro se da dosta izvuc uz ostale popratne komponente :icon_thumright:
ivanm:
teoretski se svaki kit može naturpijat na toliko pogotovo ako staviš klip sa jednom karikom... bitno da ima mjesta za turpijanje..
aprilia area 51:
Ma ak rjesim due plus uzet cu taj sport pro....ic ce optimlno dobro a mozda poslije ubacim neki jaci auspuh na njega pa ce ga onda zavrtit kak treba...:)
doritos:
Ako mislis taj Stage6 PRO mkll uzimati, to se opet mora vrtiti da bi islo, znači bar 11 i nesto hiljada da bi islo kak spada i dodjes na isto? MOJ savjet ti je da uzimas sa 2karike termogrupu da se vozis ko covjek. Nesto ko taj Streetrace il Polini sport, ide od nule jako dobro, pouzdano i ne moras ga vrtiti da bi islo. SVE sto je 1karika se mora vrtiti iznad 10-11 . A sad se ti odluci kaj oces. Ja sam za jači base 2karike i bok.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju