Tehnički kutak > Garaža

aprilia area 51 tetsuya harada replica...update...:)

<< < (30/45) > >>

aprilia area 51:
Znaci bolje bi radio i malo slabiji kit s jacim spuhom vec jaci kit s slabijim spuhom...a sto se tice te distance mislis da bi igralo veliku ulogu ili nesto sitno

walkay:
Ako vec uzimas kit onda uzmi slobodno taj stage6 pro sport, dobro ce raditi sa spuhom sto sad imas! A sto se tice distancera, Bega je isto stavio na Italkit kad je montirao C16 za Minarelli pa je to opet 1.5-2 mm od grane i radio mu super!

aprilia area 51:
Da da to mi je bas danas palo ba pamet pa sam ledo u bebinoj temi ...znaci to nece nista puno utjecat...a taj kit cu uzet sigurno sam dok prodam due plus

walkay:

--- Citat: aprilia area 51 - 16 Veljača, 2012, 17:12:32 ---Da da to mi je bas danas palo ba pamet pa sam ledo u bebinoj temi ...znaci to nece nista puno utjecat...a taj kit cu uzet sigurno sam dok prodam due plus

--- Kraj citata ---
Giz je imao na TGB-u, znam da ne mozemo usporediti posto je Morini masina + AC kit, ali on ga vrtio sa Tecnigasom RS2 i iso je dobro a tvoj spuh je puno jaci!

Josip:

--- Citat: walkay - 16 Veljača, 2012, 17:21:30 ---Giz je imao na TGB-u, znam da ne mozemo usporediti posto je Morini masina + AC kit, ali on ga vrtio sa Tecnigasom RS2 i iso je dobro a tvoj spuh je puno jaci!

--- Kraj citata ---

nije njegov auspuh puno jaci, tu su negdje, sve jako blizu

--- Citat: aprilia area 51 - 16 Veljača, 2012, 16:53:36 ---Znaci bolje bi radio i malo slabiji kit s jacim spuhom vec jaci kit s slabijim spuhom...a sto se tice te distance mislis da bi igralo veliku ulogu ili nesto sitno

--- Kraj citata ---

bi ali ne sad neka ogromna razlika, bitno da se krivulje  snage poklapaju (i trophy radi s nardom :icon_biggrin:)
vjerojatno nisi mislio na base kit i HE spuh

--- Citat: aprilia area 51 - 16 Veljača, 2012, 17:12:32 ---Da da to mi je bas danas palo ba pamet pa sam ledo u bebinoj temi ...znaci to nece nista puno utjecat...a taj kit cu uzet sigurno sam dok prodam due plus

--- Kraj citata ---

--- Citat: walkay - 16 Veljača, 2012, 17:07:47 ---Ako vec uzimas kit onda uzmi slobodno taj stage6 pro sport, dobro ce raditi sa spuhom sto sad imas! A sto se tice distancera, Bega je isto stavio na Italkit kad je montirao C16 za Minarelli pa je to opet 1.5-2 mm od grane i radio mu super!

--- Kraj citata ---

a gledaj, radit ce to i vise nego dobro, samo sam tija rec da taj kit nije puno slabiji i razlicitiji od due+
a auspuh sport pro je raden bas za taj kit, ati imas reolicu na kojoj pise da joj je preko 10t rpm overrev (mozda dok je blokiran, jer ima E-mark)
posto imas replicu, a kit ces tek kupovat, ja bi ti radije preporucio da uzmes streetrace, jer ce bit ko stvoreno jedno za drugo, i nece bit nista slabiji nego sport pro kit sa pro replica spuhom, dapace bit ce jos bolji iz nizih okretaja, a u konacnici ce ic identicno iz razloga sta sam gore naveo jer je samo za 0,5 hp slabiji od sport pro, samo sta je konstruiran i dizajniran da tu snagu izvlaci na 10t rpm

teoretski se iz streetrace-a moze izvuc i 16hp tako da taj kit uopce nije slab, a u startu je jaci od ostalih base kiteva
samo sam tija rec da bi na tvom trenutnom spuhu bi bolje radio streetrace nego sport pro, a ti odluci koji ces uzet :icon_thumright: jer bar bi meni bilo svetogrde takvom kitu ne iskoristit puni potencijal jer ga gusi spuh :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju