Tehnički kutak > Garaža

aprilia area 51 tetsuya harada replica...update...:)

<< < (32/45) > >>

aprilia area 51:
Ma sam da uspijem utrpat due plus...pa cemo onda vidjet sta i kako...jer al njega ne rijesim sve pada u vodu...

runner_sp180:
moja pedesetka je imala replicu (dvije karike) i dobivao sam skutere sa istim setupom samo sa due + koji je jedna karika.. tak da ono sta ja znam.. mislim da kitevi s jednom karikom nemaju same prednosti nego im se nade i koja mana jer je poznato da imaju daleko losiju kompresiju... pa sad razmisli koliko ti se isplati ulagati i koliko ces time dobiti.. nekazem ja da je replica bolja od MHR-a s jednom karikom i njegovim popratnim dijelovima samo ocu reci da je replica super izdrzljiv kit i motor moze ici solidno s njimea pored svega je i aluminijski kit

doritos:
Ma svi ti s jednom karikom sa slabijim spuhom nemaju smisla za po gradu i za svaki dan. Bzvz i nis koristi! MHR racing, Stage6 Racing i slični su više za skuter trke di ih moš terat 12-13hiljada okretaja, jer su ti cilindri same za pun gas ispod toga nista. Robi zemi nes razumno i vozit ces se svaki dan i trosit ce 4,5 litara a i imat ce snage za preticanja. Tebi najvise treba kvalitetan prenos i skut ide puno bolje. Polutke 128mm sa ravnim kutem, mhr vario i duzi primar 13% i ides ko kralj :)

aprilia area 51:
Nista onda vidjet cemo da nekak rjesim da uzmem taj streetrace...ajd ako neko od vas zna nekog da oce uzet due plus pa da to sredim

aprilia area 51:
Ej jebaci trebam pomoc...jel zna netko nesto o ovom polini speed control variu...kakav omjer ima tezine rolica i okretaja...to jest koje bi rolice trebo za tih nekih 11000 okretaja...

Posto ce izgleda za pocetak ostat seriska polutka i kvacilo...pa koji set up prenosa predlazete...ja sam mislio ovo: 4 grama rolice, zuti centralni i crvene oprugice

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju