Tehnički kutak > Garaža

aprilia area 51 tetsuya harada replica...update...:)

<< < (29/45) > >>

Josip:

--- Citat: aprilia area 51 - 16 Veljača, 2012, 08:59:09 ---tjuneri kad vec svi navijate za drugi kit...hehe..

sta kazete za ovaj:

https://www.scooter-attack.com/shop/#!/en/Aprilia/Area-51-50/Cylinders/70cc-Sport/S67416602-Cylinder-Stage6-Sport-Pro-MkII-70cc.html

posto mi je replica preskupa...ovaj mi se cini dosta dobar...pa da utrpam duju nekom malo nadoplatim i da uzmem njega mozda bi bolje radio s replicom onda vec due+...a cijen je ok...

--- Kraj citata ---

taj kit izgleda ok, samo njemci su se dosta zalili na njega
to ti je opet kit koji radi s PRO spuhom mislim oko 12t rpm
pise da su ga unaprijedili i da se moze izvuc 15-ak ks, a gledao sam projekte na stranim forumima i znaju s ostalim HE komponentama dobit i 20-ak ks

posto imas spuh koji je na oko 10t rpm mozda malo vise, najbolja bi ti solucija bila da uzmes streetrace (giza, 2 prstena...)
identicna sport pro samo prilagodena tome da je gus i da ima dva prstena iako su kanali dosta slicni ko na sport pro
cak i pise da je mozda 0,5 ks slabija ali vrti na 10t rpm i ima dosta momenta

to ti je moja topla preporuka  :icon_thumright:

aprilia area 51:
A vidjet cu jos...svida mi se ovaj sport pro...mozda posluje i uzmem jaci spuh...vidjet cu....hvala na pomoci

Josip:

--- Citat: aprilia area 51 - 16 Veljača, 2012, 16:02:13 ---A vidjet cu jos...svida mi se ovaj sport pro...mozda posluje i uzmem jaci spuh...vidjet cu....hvala na pomoci

--- Kraj citata ---

sve zavisi za sta slazes

ako ti je za svakodnevnu voznju defintivno streetrace,

a ako si vec odlucija neki jaci setup opet si ogranicen spuhovima jer ne pasu bas zbog tog nosaca

kako god ti odlucis pomoc cemo ti koliko god nam je u mogucnosti  :glasses9: :icon_thumright:

aprilia area 51:
Pa nez iz ovog vide ovaj sport pro sa pro replicom ide fino....lako je izabrat koji kit uzet da mi je prvo onda podat due plus...jer ak ne prodam due onda ce on ici poso necu imat od ceg kupit drugi kit ak ovaj ne rjesim...

Neko ako znas mi odg na ono pitanje u vezi one distance sto sam pito...

Josip:

--- Citat: aprilia area 51 - 16 Veljača, 2012, 16:12:42 ---Pa nez iz ovog vide ovaj sport pro sa pro replicom ide fino....lako je izabrat koji kit uzet da mi je prvo onda podat due plus...jer ak ne prodam due onda ce on ici poso necu imat od ceg kupit drugi kit ak ovaj ne rjesim...

Neko ako znas mi odg na ono pitanje u vezi one distance sto sam pito...

--- Kraj citata ---

ima ucinka, mmario73 je to objasnjava kad je radio onog matrix-a za produzivanje grane, utjece na rezonancija ali kako neznam tocno
kod njega je bio yasuni c20 i stage6 racing kit, moje misljenje je da na slabijem setupu igra manju ulogu dok na jacem vise se osjeti (bar mi je tako logicno :dontknow:)

ide onaj setup jako fino, samo ako nisu uskladeni kit i auspuh neide kako bi trebalo

jer ako taj kit najbolje radi na 12t rpm (a mora radit jer ima 1 kariku i tako dobiva na kompresiji tj na snazi) onda sigurno ne radi dobro na 10-10,5t rpm
a kad bi ga vrtio na vise, to je overrev za auspuh i auspuhu pada snaga poslje tih okretaja i opet ti nije to to, ako me kuzis sta pricam  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju