dobro ti si sad pametan a?? kak bi tebi bilo da imas djete (ak imas znas o cem pricam) i da mu mudonja od 25-30godina kaze da ce ga razbit kak bi se osjeco? sigurno bi mu jos i cestio? jelda? ti bi njima dao odlicje a da sam ja prijetio njima ili ga krivo pogledo vjerovatno bi bio u zatvoru... on je ljepo pito da nazove doma jer se starci brinu... ko i svaki roditelji moraju znat di im je djete ispravi me ako grijesim?
da treba pustit da plava g#vn# da rade sta oce? necu pa makar bilo neznam sta ja necu popustit sta znaci ako je drot da moze radis sta oce?
normalo je prico s njim i trazio ga je ono sto zakonski smije trazit nisam neki strucnjak za zakon ako grijesim ispravi me?
A mali ti je reko da je normalno pričo s murjakom?
Gle, neželim se prepirat nit branim murjaka nit općenito takve postupke. Ali, nevrijedi se s njima kačit, pogotovo ne zbog toga što ti je malom rekao da će mu pi*+u polupat. Malo ga je poplašio i dobro, nije ga bio. A i nemožeš znati kako ti se mali ponašao dok je pričao s murjakom. Nekažem da nije normalno, al nekažem ni da je. Jer murja baš nevoli kad se praviš pametan pred njima...
Situacija 1: klinac, zajedno s tobom malo proguta ponos i zaboravi što se desilo i sve super. Drugi put pametnije
Situacija 2: prijaviš murjaka tog internoj, taj murjak možda najebe i uz njega imaš još 90% murjaka iz njegove postaje koji jedva čekaju da zaustave tebe, ženu, tvog klinca i naplate ti sve što se može naplatit. A kad tad će ti se zalomit nešto.
Malo izvaži pa onda reagiraj.