Općenito > Propisi

prijetnje od sluzbenih osoba maloljetniku??

<< < (2/10) > >>

neven92:

--- Citat: SPecial - 19 Rujan, 2011, 17:26:35 ---Daj molim te ne pricaj ako ne znas.  016122982  Evo,to je broj od njihove interne kontrole. Ako ima broj znacke policajca ili zna vrijeme,ili zna broj tablice policijskog vozila,,ili ima papiric o primanju kazne rijesit ce se.

--- Kraj citata ---

i opet policajac ima kolegu svjedoka a on je sam i jos maloljetan....ko bude potvrdil da je to istina?

SPecial:

--- Citat: neven92 - 19 Rujan, 2011, 17:30:39 ---i opet policajac ima kolegu svjedoka a on je sam i jos maloljetan....ko bude potvrdil da je to istina?

--- Kraj citata ---

Gledaj,mozemo ovako iz supljeg u prazno,ali svi mi dobro znamo da policajci nisu šerifi. Isto tako u potjere navodno nesmiju,ali idu,isto tako ne smiju te rusiti sa skutera cisto da te zaustave,dok su mene pokusavali. Cinjenica je da dok se ne pocnemo buniti,do tada cemo gutati njihova g#vn#. I meni se znalo dogoditi da mi policajac kaze hajde gubi se,dok ja njemu sve uredno i pristojno,i zbog tog sam slucaja i nabavio ovaj broj koji navodno pomaze. Osim toga neka njegov brat kaze da je bio sa njim na skuteru i da je policajac top stvarno rekao njegovom bratu,a kolega ce reci kako nij ebio,i onda ce opet biti upitnik,ali to  je na njima da rijesavaju,ja sam pokusao pomoci,i ja bih na njihovom mjestu tako ucinio. Ili bi polomio tog kretena koji glumi šerifa.

Pupo:
Jbt, i vi ste mi neke pičkice. Šta sad, malo su vas zaplašili i dobro. Pa nisu vas tukli.

3alfa3:

--- Citat: qLitoRisZu - 19 Rujan, 2011, 17:01:50 ---zaustavili su mi buraza dns i zapisuje podatke i sve super sad ga  trazi da nazove doma (kolko ja znam zakonski treba obavjestit roditelja ili skrbnika di sam jel tako???) kaze mu suti mali pi*ka ti materina picku cu ti razvalit usro  se ziv jos uvjek je u soku da jedan policajac mu ide to govorit od kud mu pravo? a da on  to njemu reko vec bi bio u popravnom domu ili tamo negdje.... sta da radimo? da sutim po pi*da i pravim se da nije nista bilo? ili da prijavim slucaj? vjerujem da nisam jedini samo sto ljudi sute... sta da radim ??? buraz nije sposoban sutra za skolu sav je u skou ko ce mu to opravdat?

--- Kraj citata ---

Buraz ti je bio pristojan kad je pricao s murjakom? Ako nije - to je to. A ako je, onda je drot neka seljacina. Kako bilo, ne mozes se s rogatim bost, pa tako treba to zaboravit, a ne tjerat pravdu jer nista od toga. Nazalost...

neven92:

--- Citat: 3alfa3 - 19 Rujan, 2011, 17:55:31 ---Buraz ti je bio pristojan kad je pricao s murjakom? Ako nije - to je to. A ako je, onda je drot neka seljacina. Kako bilo, ne mozes se s rogatim bost, pa tako treba to zaboravit, a ne tjerat pravdu jer nista od toga. Nazalost...

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju