Općenito > Propisi

prijetnje od sluzbenih osoba maloljetniku??

<< < (3/10) > >>

qLitoRisZu:

--- Citat: Pupo - 19 Rujan, 2011, 17:54:45 ---Jbt, i vi ste mi neke pičkice. Šta sad, malo su vas zaplašili i dobro. Pa nisu vas tukli.

--- Kraj citata ---
dobro ti si sad pametan a?? kak bi tebi bilo da imas djete (ak imas znas o cem pricam) i da mu mudonja od 25-30godina kaze da ce ga razbit kak bi se osjeco? sigurno bi mu jos i cestio? jelda? ti bi njima dao odlicje a da sam ja prijetio njima ili ga krivo pogledo vjerovatno bi bio u zatvoru... on je ljepo pito da nazove doma jer se starci brinu... ko i svaki roditelji moraju znat di im je djete ispravi me ako grijesim?
da treba pustit da plava g#vn# da rade sta oce? necu pa makar bilo neznam sta ja necu popustit sta znaci ako je drot da moze radis sta oce?
normalo je prico s njim i trazio ga je ono sto zakonski smije trazit nisam neki strucnjak za zakon ako grijesim ispravi me?

Deny:
nemozes nista,mene i drustvo su dok smo bili maloljetni isprevrtali specijalci u kaficu jednom da je sve smijesno i sta mos nista sutis i nastavis dalje  :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: Deny - 19 Rujan, 2011, 20:08:25 ---nemozes nista,mene i drustvo su dok smo bili maloljetni isprevrtali specijalci u kaficu jednom da je sve smijesno i sta mos nista sutis i nastavis dalje  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Kod interventne pogotovo vrijedi da sutis i radis kaj ti vele jer imaju kratki fitilj

Drnda:
mogu jest g#vn# svi redom, i ja imam kratak fitilj, nit mi je otac ni majka, nek sere doma svojima...

Deny:

--- Citat: 3alfa3 - 19 Rujan, 2011, 21:43:05 ---Kod interventne pogotovo vrijedi da sutis i radis kaj ti vele jer imaju kratki fitilj

--- Kraj citata ---
upravo to jer te prvo prebiju a posle pitaju sta je bilo  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju