Tehnički kutak > Styling skutera
▼▼ High Style SF Project ▼▼
Yamaha_spy:
Pa zato bas i hocu tu kombinaciju jer mi se svida, a Hrvoje je tu negdje isto iz Zagreba ili Velike Gorice neam pojma. Znam da su stuntali da igralistu od Konzuma u VG. Al isto tak mi se svida full zeleno onak odvojen si od sredine ostalih ali ono jednostavno :icon_scratch: grr.... Da mi je jedno i drugo na tjedan dana. Ma nebi davo farbat da nije bilo veselo proslu subotu pa polupo.
Yamaha_spy:
--- Citat: BlackNaranča - 06 Ožujak, 2008, 13:30:37 ---dada evo jedan tu u zadru ce ofarbati u fušu dakle to radi u garazi nema komore za 1000kn maske koje su obojane..
samo moram otici tamo do njega i pitati koliko bi me doslo farbanje ne obojanih maski...
samo kakva je razlika u kvaliteti obojanih maski ako se radi u fušu il komori? :dontknow:
--- Kraj citata ---
Meni ce ovi ovdje ofabrat za max 500kn. Neznam kako ce felge jos bojat. To se jos najvise i gnjavi. Ako ce skidat gumu ili ce obljepit okolo. Al mislim da je jednostavnije skinut gumu sa felge i poslije vratit.
chofus1:
--- Citat: Yamaha_spy - 08 Ožujak, 2008, 08:41:55 ---
--- Citat: BlackNaranča - 06 Ožujak, 2008, 13:30:37 ---dada evo jedan tu u zadru ce ofarbati u fušu dakle to radi u garazi nema komore za 1000kn maske koje su obojane..
samo moram otici tamo do njega i pitati koliko bi me doslo farbanje ne obojanih maski...
samo kakva je razlika u kvaliteti obojanih maski ako se radi u fušu il komori? :dontknow:
--- Kraj citata ---
Meni ce ovi ovdje ofabrat za max 500kn. Neznam kako ce felge jos bojat. To se jos najvise i gnjavi. Ako ce skidat gumu ili ce obljepit okolo. Al mislim da je jednostavnije skinut gumu sa felge i poslije vratit.
--- Kraj citata ---
i ajd ti tog čiku što je reko da ce ti bojat pitaj malo bolje...jer tih 500 kn sto ti je reko je za ruke najvjerojatnije..+ materijal koji ce kasnije uracut...jer 500 kuna ga nemoze izac materijal da jebe rak raka
skini gume i posje bojanja ih vrati..kad se osusi naravno :)
:::Bruno::::
isto predlažem skidanje guma :icon_thumright: ... meni su bojane u crno, a da nisu skidane gume, pa mi se negdje po rubovima vidi stara plava boja... jel netko zna koliko dođe ona tekučina s kojom se skida boja sa felgi? moje idu sad na bojanje pa sam razmišljao skinuti svu boju dolje pa od početka... i jel treba neki primer na goli aluminij?(koji primer)
black-rox:
--- Citat: :::Bruno::: - 08 Ožujak, 2008, 16:22:02 ---isto predlažem skidanje guma :icon_thumright: ... meni su bojane u crno, a da nisu skidane gume, pa mi se negdje po rubovima vidi stara plava boja... jel netko zna koliko dođe ona tekučina s kojom se skida boja sa felgi? moje idu sad na bojanje pa sam razmišljao skinuti svu boju dolje pa od početka... i jel treba neki primer na goli aluminij?(koji primer)
--- Kraj citata ---
Lavacol 70kn :icon_thumright: pa na serijskim felgama nema ni prmera,a ni špric kita :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju