Tehnički kutak > Styling skutera

▼▼ High Style SF Project ▼▼

<< < (10/13) > >>

BlackNaranča:
ja big ovako sve plastike bjele mozda koja zeleno da ima malo one iza najbolje bi bilo,
rubovi felgi bjeli, pod felgi zelen, sredina bjela  :icon_thumright:

chofus1:
na bijeloj ce ti se sve vidjeti, prasina itd
zamisli kak ce ti scoot izgledat ak budes se vozio poslje kise :)

moj je crn pa se vidjelo jako a tek na bijelom  :glasses9:

ali svejedno ja bi iskreno obojo u bijelo, onak ledeno bijelu boju :) jer ce prehebeno izgledat

:::Bruno::::
na tamnim bojama se više vidi prljavština nego na bijeloj... ipak su prašina i sve te pi*darije prljave neke svijetlo sive boje pa se nevide kao na napr crnoj kojoj je svijetlo siva boja zapravo kontrast... imam tamnoplavi auto i to je strava... svaka 2 dana je užasno prljav, a ako imam sreče da nepada kiša opet se prašina jako vidi  ???

andy:

--- Citat: :::Bruno::: - 07 Ožujak, 2008, 19:09:14 ---na tamnim bojama se više vidi prljavština nego na bijeloj... ipak su prašina i sve te pi*darije prljave neke svijetlo sive boje pa se nevide kao na napr crnoj kojoj je svijetlo siva boja zapravo kontrast... imam tamnoplavi auto i to je strava... svaka 2 dana je užasno prljav, a ako imam sreče da nepada kiša opet se prašina jako vidi  ???

--- Kraj citata ---

istina slažem se sa tobom crni auti se prije umažu nego bijeli........ :laughing7: :laughing7:

MaLi_OdvALjivAc:

--- Citat: Yamaha_spy - 07 Ožujak, 2008, 15:35:28 ---Evo imam pitanje. Ne mogu se odluciti izmedu dvije boje. Prva opcija da su sve plastike stuntbase zeleno i felge isto tako. Druga opcija je da su plastike sve bijele, a felge zelene. Mene zanima ako netko zna kako je to kada su plastike potpuno bijele dali se vidi svaka ogrebotinica, prasina, nesto lijepljivo i to. Inace bijela se meni svida jako isto kao i zelena, ali
:dontknow: :dontknow: :dontknow:
To je stvar ukusa ali ne mogu se odlucit.

--- Kraj citata ---
Ja sam planirao u belo zelenu da farbam no odustao sam, jer to nije za nase uslove, ne znam kako je kod vas! Pitaj Stunt101 (Hrvoja) njemu je ceo skut beo samo felne zelene!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju