Tehnički kutak > Styling skutera
▼▼ High Style SF Project ▼▼
andy:
--- Citat: black-rox - 08 Ožujak, 2008, 16:33:51 ---
--- Citat: :::Bruno::: - 08 Ožujak, 2008, 16:22:02 ---isto predlažem skidanje guma :icon_thumright: ... meni su bojane u crno, a da nisu skidane gume, pa mi se negdje po rubovima vidi stara plava boja... jel netko zna koliko dođe ona tekučina s kojom se skida boja sa felgi? moje idu sad na bojanje pa sam razmišljao skinuti svu boju dolje pa od početka... i jel treba neki primer na goli aluminij?(koji primer)
--- Kraj citata ---
Lavacol 70kn :icon_thumright: pa na serijskim felgama nema ni prmera,a ni špric kita :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ili desol 50 kn :headbang:
:::Bruno::::
znači ja kad namažem lavacolom/desolom i kad mi se digne boja, očistim to i da derem odmah boju? :| ... ma bacit ću ja bolje filer prvo pa onda boju... nekako mi sigurnije djeluje :icon_thumright:
andy:
--- Citat: :::Bruno::: - 08 Ožujak, 2008, 18:45:10 ---znači ja kad namažem lavacolom/desolom i kad mi se digne boja, očistim to i da derem odmah boju? :| ... ma bacit ću ja bolje filer prvo pa onda boju... nekako mi sigurnije djeluje :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ja deklo poliram... i sa njim sam namazo na njega sa desolom i boja se trebala početi dizati ali nije jer deklo nije pofarbano nego je plastificirano... :angry9:
tak da meni nije pomogo desol kod dekla ali za felge će ti bit super...
boja se digne onda operi sa mini-washem(tak svi rade) ili samo vodom uglavnom moraš skinut to šta se diglo a na kraju sitnice malo pošmirglaš... :laughing7:
za dalje ti neznam kak sa farbanjem... bolje ih ispoliraj :headbang: :headbang: ja svoje budem isto ispoliro :icon_thumright:
:icon_thumright:
:::Bruno::::
uf.. ne hvala... 2 - 3 puta sam počeo deklo polirati pa sam odustao.. za to baš i nemam živaca :icon_biggrin: .... a i imam određeni plan kako će mi sp izgledati :icon_thumright:
Yamaha_spy:
Nece doci vise od 500kn sigurno jer je decko domaci ovdje, nije na fuš nego komora. A frend sa gilerom 180 je jos prije ajmo idemo ti ofarbat skuter ja sam reko ne, a on mi je htio sredit za samo 300kn isto gdje i sebi dao kod ovoga decka sada. Obojano mu je naprijed je crveno pa se prelijeva crna pa opet kraj u crveno. I naprijed na crvenome je crni škorpion, plave felge.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju