Tehnički kutak > Styling skutera

▼▼ High Style SF Project ▼▼

<< < (13/13)

andy:

--- Citat: Yamaha_spy - 08 Ožujak, 2008, 20:17:32 ---Nece doci vise od 500kn sigurno jer je decko domaci ovdje, nije na fuš nego komora. A frend sa gilerom 180 je jos prije ajmo idemo ti ofarbat skuter ja sam reko ne, a on mi je htio sredit za samo 300kn isto gdje i sebi dao kod ovoga decka sada. Obojano mu je naprijed je crveno pa se prelijeva crna pa opet kraj u crveno. I naprijed na crvenome je crni škorpion, plave felge.

--- Kraj citata ---

heh  crno-crveno-plavi skut....

takvog još nisam vidio :laughing9: :laughing9:

chofus1:

--- Citat: andy - 08 Ožujak, 2008, 20:23:19 ---
--- Citat: Yamaha_spy - 08 Ožujak, 2008, 20:17:32 ---Nece doci vise od 500kn sigurno jer je decko domaci ovdje, nije na fuš nego komora. A frend sa gilerom 180 je jos prije ajmo idemo ti ofarbat skuter ja sam reko ne, a on mi je htio sredit za samo 300kn isto gdje i sebi dao kod ovoga decka sada. Obojano mu je naprijed je crveno pa se prelijeva crna pa opet kraj u crveno. I naprijed na crvenome je crni škorpion, plave felge.

--- Kraj citata ---

heh  crno-crveno-plavi skut....

takvog još nisam vidio :laughing9: :laughing9:

--- Kraj citata ---

heheh de sliku da vidimo kak izgleda!!

Yamaha_spy:
Ne kuzim u cemu je smijeh. Pa tamno crveno krvavo pa crno i onda opet tamno crveno krvavo. I felge su tamno plave. Neam sliku ne slikam skutere okolo. Kada ga vidim jednom sa skut. a to ce biti teze samo se vozi sada vise sa autom, a i faks ima.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju