Tehnički kutak > Styling skutera

▼▼ High Style SF Project ▼▼

<< < (9/13) > >>

BlackNaranča:
evo sto cu od djelova nakon sto ofarbam uzet...hmm da skuim za ovo jos ce mi trebat mjesec dana dakle bit ce tocno sredinom četvrtog mjeseca sve gotovo kako sam i ocekiva..

Tyre Marker white

Handlebar Grips Flame white

Bar end weights Koso

Sidestand TNT Chrome

Kühlergrill Tribal Lennes

Battery Cover Stainless steel

Footboards LENNES Optikparts

Riser Kit Ecoline carbon-look

Underseat Cover MTKT white, transparent rear lights

za ovo jos nekih 1800kn  vidit cemo...no to tek kad ofarbam...za mjesec dana
sve cu poslikati kad se ofarba a onda cu opet poslikati i staviti kada kupim ove djelove
dan-dva prije farbanja cu ga poslikati da vidite u koliko lošem stanju je  :laughing7:

i evo sada mjenjam naziv teme u " High Style SF Project"

:::Bruno::::
@ chofus - i meni se dogla stara boja kad sam filer razrjeđivao sa običnim nitro razrjeđivačem ;) .. ostao sam bez onoga što sam prvo koristio pa ubacio nitro.. negdje mi se diglo negdje ne pa sam isto morao to sve postrugati do kraja

chofus1:
nije sada da je tu nesta izmisjam i pametujem neg zelim da decku to sve dobro ispadne...jer takvi prijekti kostaju dosta :)

BlackNaranča:
hehe  ;D

da ja zelim da ovo ispadne stvarno kako treba pogotovo ta boja da se lipo sjaji da to bude savrseno i onda jos ove djelove sklepat i bit ce prva liga  :icon_thumright:

Yamaha_spy:
Evo imam pitanje. Ne mogu se odluciti izmedu dvije boje. Prva opcija da su sve plastike stuntbase zeleno i felge isto tako. Druga opcija je da su plastike sve bijele, a felge zelene. Mene zanima ako netko zna kako je to kada su plastike potpuno bijele dali se vidi svaka ogrebotinica, prasina, nesto lijepljivo i to. Inace bijela se meni svida jako isto kao i zelena, ali
:dontknow: :dontknow: :dontknow:
To je stvar ukusa ali ne mogu se odlucit.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju