Tehnički kutak > Styling skutera
▼▼ High Style SF Project ▼▼
chofus1:
--- Citat: BlackNaranča - 06 Ožujak, 2008, 16:07:43 ---ma meni rekli prije jos kad sam to gledao da ako sam pripremim maske da ce me doci 400kn bojanje
--- Kraj citata ---
samo ruke ce te izac 400 kn...+ materijal
PROOF:
uzmi drugu i pofarbaj kao prvu.. ;D ;D
BlackNaranča:
eto ipak je cjena presudila na kraju...
ici ce prva opcija
u kojoj ce skuter biti ifarban u perla plavu - metalik plavu
perla plava iz daleka je bjela a kada se priblizis baca na plavu jer ima plava sjajna zrnca
felge ce biti perla plave sa metalik plava rubovima i sredina onako kao da je posprejana metalik plava
imati ce dakle dvije boje na svakoj plastici kao na ovom skuteru tu..
ide kromirana bocna nogara buzzeti sa scooter-attacka
ide onaj undertail druga opcija udertaila dakle bez svjetla onako bjeli sa prozirnim lecama koje svjetle crveno
gljiva kad kupim veci karburator
obrve
1500kn farbanje s felgama bez felgi 1200
lik mi je pokaza radove...pre dobri su i cini mi se da ce biti jako kvalitetno jos sam vidia rad koji trenutno radi isto jako dobro.
vodim na farbanje za tocno tjedan dana :)
chofus1:
--- Citat: BlackNaranča - 06 Ožujak, 2008, 19:25:06 ---eto ipak je cjena presudila na kraju...
ici ce prva opcija
u kojoj ce skuter biti ifarban u perla plavu - metalik plavu
perla plava iz daleka je bjela a kada se priblizis baca na plavu jer ima plava sjajna zrnca
felge ce biti perla plave sa metalik plava rubovima i sredina onako kao da je posprejana metalik plava
imati ce dakle dvije boje na svakoj plastici kao na ovom skuteru tu..
ide kromirana bocna nogara buzzeti sa scooter-attacka
ide onaj undertail druga opcija udertaila dakle bez svjetla onako bjeli sa prozirnim lecama koje svjetle crveno
gljiva kad kupim veci karburator
obrve
1500kn farbanje s felgama bez felgi 1200
lik mi je pokaza radove...pre dobri su i cini mi se da ce biti jako kvalitetno jos sam vidia rad koji trenutno radi isto jako dobro.
vodim na farbanje za tocno tjedan dana :)
--- Kraj citata ---
eto vam vasih 2000 kn rofl, zajebavam se
e jel ti on pokazo boju na onim karticama ili kako si ju odabro?
BlackNaranča:
uzea je boju sa police, otvoria , promisa uzea stapic i nania na komadic plastike :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju