Tehnički kutak > Styling skutera

▼▼ High Style SF Project ▼▼

<< < (7/13) > >>

BlackNaranča:
dada evo jedan tu u zadru ce ofarbati u fušu dakle to radi u garazi nema komore za 1000kn maske koje su obojane..
samo moram otici tamo do njega i pitati koliko bi me doslo farbanje ne obojanih maski...

samo kakva je razlika u kvaliteti obojanih maski ako se radi u fušu il komori? :dontknow:

chofus1:
pa boji treba dugo da se osisi..jer se u komori zapece boja, moze se desit da negdje na maski imas prašine koja je ulatila u boju ili lak i tak te sitnice!!!

btw obojane i neobojane.,isto ce te izac...tj trebalo bi! obojane da ponovo boja skuplje izac jer mora strugat staru boju itd

a na neobojane samo primer, pa špricgit, ošmirgla to sve i onda boju nanosi....

a i ak je neki bolji majstor onda malte ne nece se nista vidjeti tj nece biti razlike

:::Bruno::::

--- Citat: chofus1 - 06 Ožujak, 2008, 13:57:33 ---pa boji treba dugo da se osisi..jer se u komori zapece boja, moze se desit da negdje na maski imas prašine koja je ulatila u boju ili lak i tak te sitnice!!!

btw obojane i neobojane.,isto ce te izac...tj trebalo bi! obojane da ponovo boja skuplje izac jer mora strugat staru boju itda na neobojane samo primer, pa špricgit, ošmirgla to sve i onda boju nanosi....

a i ak je neki bolji majstor onda malte ne nece se nista vidjeti tj nece biti razlike

--- Kraj citata ---
kakvo struganje?... pređe fino oklope sa npr vodobrusnim 600, oklopi više nisu sjajni neg su mat, na to baci šprickit i drugu boju... nemora ništa strugati

chofus1:

--- Citat: :::Bruno::: - 06 Ožujak, 2008, 14:26:29 ---
--- Citat: chofus1 - 06 Ožujak, 2008, 13:57:33 ---pa boji treba dugo da se osisi..jer se u komori zapece boja, moze se desit da negdje na maski imas prašine koja je ulatila u boju ili lak i tak te sitnice!!!

btw obojane i neobojane.,isto ce te izac...tj trebalo bi! obojane da ponovo boja skuplje izac jer mora strugat staru boju itda na neobojane samo primer, pa špricgit, ošmirgla to sve i onda boju nanosi....

--- Kraj citata ---
kakvo struganje?... pređe fino oklope sa npr vodobrusnim 600, oklopi više nisu sjajni neg su mat, na to baci šprickit i drugu boju... nemora ništa strugati

--- Kraj citata ---

moze se desit da mu se boja digne ako se kemikalije u bojama nepodudaraju....dešavalo se!! nemora on strugat staru boju, ja npr nisam sa svojih maski, neg sam samo skinio lak i onda bacio špricgit a recimo moj kolega je morao jer mu se šprickgit i boja dizala....!!!

ja oso pitat zast je tako..kod mene sve super a kod frenda se špricgit i boja dize , a isto smo radili i sve..kaze mi lik ( od frenda brat) da moguce da se kemikalije u boji i špricgitu nepodudaraju pa onda zna doc do nekakvih reakcija...u vecini slucajeva ce sve bit ok..al zna se i to desit...da se digne

BlackNaranča:
ma meni rekli prije jos kad sam to gledao da ako sam pripremim maske da ce me doci 400kn bojanje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju