Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Evo ja bi mogao reči najlipša 125-ica u Zadru:
Vozili smo se niti 50 km/h... Ženksa je staja na raskrižju i odjednom je auto skočilona njega... On je skočija sam motora, a onda se motor zabija u auto...Probaj maknuti nogu sa kvačila dok si u brzini pa češ vidit kako će auto skočiti
Citat: Cole#2 - 05 Ožujak, 2008, 15:26:28Vozili smo se niti 50 km/h... Ženksa je staja na raskrižju i odjednom je auto skočilona njega... On je skočija sam motora, a onda se motor zabija u auto...Probaj maknuti nogu sa kvačila dok si u brzini pa češ vidit kako će auto skočitiaha, vozili ste se oko 50-60kmh, znam ja te fore btw vozim auto več 5 godina i znam kolko može auto skočit sa mjesta, nema šanse da ako motor stoji i auto skoči na njega tako da ga sjebe, tj kako si sam reko, vozili ste se 50-60kmh al nisi reko da ste se skucali
Prijatelj je trenutno pod dojmom on još nezna što se dogodilo... On je pre više uložio u taj motor i virujem da će mu sada kada ga popravi biti još bolji... Na licu mjesta je lik meni reka... A sada sam pun love i kupujem DUNLOP vilicu i ona nova svitla i tako... haha A lik je nevin ženska se zabila u njega, ima on vozačku i registrira je motor... sve je ok