Tehnički kutak > Tuning skutera
baotian brzina
Grale:
--- Citat: klingerit - 17 Rujan, 2011, 20:45:27 ---upaljen je bil i full gas -.- ja i frend na tphu vozimo 95 a on nas pretice, jedno vrijeme je taj motor jebeno isel al je onda zacvikal :P ... brijem da je to najbrzi baotian ikad napravljen :D
--- Kraj citata ---
aha,to su valjda slučajno zametnuli mašinu od ninje neke kaj su imali u radioni pa stavili na taj baotian... :laughing6:
Zokaaa:
--- Citat: Grale - 17 Rujan, 2011, 20:43:20 ---nizbrdo more potegnut i 150 ugašen i bez mašine
--- Kraj citata ---
Dobro si rekao, ja se spustim niz papuk ide 80 ugašen, a šta bi tek bilo kad ga upalim, bar 200 :toothy12:
steeef:
vidim da nema ovo više veze s temom,a isto tak vidim i kandidate za bannanje..pa samo izvolite dalje da vidimo ko će prvi da se ladi.
duka:
--- Citat: Dino46 - 17 Rujan, 2011, 11:56:39 ---
pa onak, u dost visoke, velim,da je 4.0 bilo bi taman, ne trese, nego mi se nekaj dodiruje valjda napred pa trese od 0 do 50
--- Kraj citata ---
nesto teze od 4.0 voze frendovi koji imaju naraku racing bregaste, za serijalu je besmisleno. jedino ako si stavio neki mekani centralni....
W_no1:
ja vozim baotiana na 3.5g i start je jako dobar pa i sa dvojicom dobro povuce. je malo previse vrti (glasan) zato isto tako preporucam 4.0g :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju