Tehnički kutak > Tuning skutera
baotian brzina
4takt monster:
ja sam na luni stavio 3 rolice zato sto se nesto sjebalo kad sam stavio drugi remen bio je pre kratak pa motor nije vuko a kad stavis 3 rolice motor se jako dere do nekih 40 meni je on iso ravno na nasip jos je i kopao i ima ti vecu turazu (ler) mozes ga na mjestu dosta turirat ali poslje 40 ti se smiri i dobije sus al nebi to preporuco zato sto su meni te 3 rolice cjeli variomat poderale zato sto sam se previse tako vozio a moj je frend na bađi isto tako stavio 3 rolice pa je iso do 20 i onda je stao ko da ga je ubacio u ler nije mogo vise krenut ja sam dero svakog skutera u selu a sad je sve serijala i na mjestu :)
4takt monster:
i ne motor ti se ne trese na velikim brzinama nema tu vibracija vrti dosta okretaja al to mu nece puno nastetit bar meni nije osim variomatu sto se tice karika neboj se da ces ih skurit ako ja nisam onda nece niko drugi :headbang:
klingerit:
stavi 3.3 ili 3.6 najbolje su sad jel ocete vjerovat il ne al nizbrdo je baotian potegnul 100 mjereno mu je sa tphom i autom :P
Grale:
nizbrdo more potegnut i 150 ugašen i bez mašine
klingerit:
upaljen je bil i full gas -.- ja i frend na tphu vozimo 95 a on nas pretice, jedno vrijeme je taj motor jebeno isel al je onda zacvikal :P ... brijem da je to najbrzi baotian ikad napravljen :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju