Tehnički kutak > Tuning skutera
baotian brzina
Grale:
ovako,dns je frend mjenjal remena na baotianu pa sam mu reko da uzme i rolice odma,a ispostavilo se da mu i trebaju nove jer su ove u banani bile.i uzeli smo od 6.2 g,a bile su gore 6,5.skuter je dobio malo bolji sus.uzeli bi mi i lakse neke,oko 5g,al su bile jos samo od 3,6 al nismo htjeli te jer nznm kak bi s njima bilo,jer ima ko iskustva s njima,ili koje bi bile idealne za njega?i sta bi se dalo na njemu jos postelat da ide malo bolje u krajnoj ak bi se kaj dalo?ovak ide 65-70 po cajgeru od moje srke dok se vozim iza njega...hvala unaprijed na pomoci
JogFromYamaha:
najbolje rolice za batinu su ti 5.5 grama ako imas do 70 kila ili 5-5.1 ako si oko 100kg il zivis di ima puno uzbrdica
takoder se treba pozabaviti s kuplngom da dobi start i stavit tvrde suste
steeef:
ko što rekoh bez kita iz batine nemreš izvuč skoro ništ..jedino mu s rolicama podić okretaje jer se ovak dost nisko vrti i eventualno te federe na kuplung tvrđe stavit.
Grale:
znam...ali bez kita me zanimalo.jbg bili smo u automotu al nije bilo nist osiim 6,2 i 3,6 g.ma znam trebalo bi se s.kuplungom pozabavit...thanx na savjetima
steeef:
j#bovas automoto..odeš fino u auto krešo imaju rms rolice i koje god dimenzije oćeš i gramaže isto tak..jel su na batini 16x13mm role?već sam zabil..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju