Tehnički kutak > Tuning skutera

baotian brzina

<< < (8/9) > >>

ziloryder:
ma kakvih crnih 3.5-4.0 to je prelagano?? i nejde nista... moj sa 5.1 nekad prevrtava u rjetkim situacijama, mogu mislit kako je vama cak bi se kladio da vam je na serijali sporiji nego sa serijskim nego umislite zato sto se jace cuje da brze ide :angry7:

steeef:
to i ja velim..dok popucaju radilice i počnu se mašine raspadat onda se budu čudili,kak zakaj..

ropee:
  :dontknow: ja imam 100+ kg i stavio sam rolice 5,0g i mislim da su prelagane, skuter lagano prevrtava . Najbolje za serijalu je 5,5 g rolice bar po meni .

Dino46:

--- Citat: ziloryder - 22 Rujan, 2011, 14:21:25 ---ma kakvih crnih 3.5-4.0 to je prelagano?? i nejde nista... moj sa 5.1 nekad prevrtava u rjetkim situacijama, mogu mislit kako je vama cak bi se kladio da vam je na serijali sporiji nego sa serijskim nego umislite zato sto se jace cuje da brze ide :angry7:

--- Kraj citata ---

kad sam stavil 5.0 grama motor je isel slabije od serijale, neznam kak tebi ide, ali..

ziloryder:

--- Citat: Dino46 - 22 Rujan, 2011, 15:31:02 ---kad sam stavil 5.0 grama motor je isel slabije od serijale, neznam kak tebi ide, ali..

--- Kraj citata ---

a slusaj zavisi.. meni ide predobro nas 2 prestizemo uzbrdo serijalu na kojoj je frend sam...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju