Tehnički kutak > Tuning skutera

baotian brzina

<< < (5/9) > >>

Grale:
to sa 3 rolice sam ja probal na apriliji...al nije išla više od 55 i nije baš ni start imala neki,al sam se vozil ni 500 m tak,a problem možda nije u rolicama bil nego sam stavljal novi remen pa on nije sjel valjda još dobro...na baotianu sam se toga sjetil već dok smo deklo zašarafili pa nam se nije dalo ponovo sve vadit...

steeef:
mislim da nije bezveze tvornički napravljeno i složeno da ide 6 rolica u variomat tak da ove pi*darije s 3 rolice nebi nikad ni probal radit.--ko da rolice koštaju 836kn  ::)

ziloryder:

--- Citat: Dino46 - 16 Rujan, 2011, 21:07:27 ---ide po gps-u 70

ja veliim da je to od motora do motora,tj, baotiana, jer svaki sa drugom gramazom ide dobro

--- Kraj citata ---
e tako i moj ravno 71, jel ti vrti prevelike okretaje?? i jel puno trese na full brzini

Autoru: Prika vidim da si zaobisao moj posta al vjeruj mi napravi ono sta san ti predlozio nemas sta izgubit maknes crijevo s airboxa i probaj djir ...

Grale:
sori videl sam al sam zaboravil odg...to je frend s kvinkija skinul pa mu nije baš išel nekaj al bar dobar zvuk ima...al dobro taj je celi skuter bil u banani skroz...al budem ja na svojem videl sutra jer sam dns gas sajlu slagal jer se zacvikala pa je na leru motor išel 20...

Dino46:

--- Citat: ziloryder - 16 Rujan, 2011, 23:48:07 ---e tako i moj ravno 71, jel ti vrti prevelike okretaje?? i jel puno trese na full brzini

Autoru: Prika vidim da si zaobisao moj posta al vjeruj mi napravi ono sta san ti predlozio nemas sta izgubit maknes crijevo s airboxa i probaj djir ...

--- Kraj citata ---

pa onak, u dost visoke, velim,da je 4.0 bilo bi taman, ne trese, nego mi se nekaj dodiruje valjda napred pa trese od 0 do 50

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju