Tehnički kutak > Tuning skutera

baotian brzina

<< < (4/9) > >>

Dino46:

--- Citat: steeef - 16 Rujan, 2011, 12:29:04 ---to mu bude prelagano i samo bu na prevrtavanju spušil krajnju.

--- Kraj citata ---

vozim na 3.8g i dobro je, da je 4.0 bilo bi taman

steeef:

--- Citat: Dino46 - 16 Rujan, 2011, 12:35:06 ---vozim na 3.8g i dobro je, da je 4.0 bilo bi taman

--- Kraj citata ---
morem si misliti kak onda tvoj prevrtava tek..

Grale:
nznm baš na 3.8...nejde si skuter prek 60 sigurno onda...jučer smo frend i ja zapičili u 9 navečer za kž da sprobamo...trebalo nam je pol vure...(33 km),dobro ja sam se vlekel za njim s pol gasa al kaj sad...al dobro čak ga ni ona uzbrdica u mučnoj nije zezala puno i bregovi u kž...iznenadil sam se kak je dobro održaval brzinu od kojih 35 do kraja brega...dino budem videl za rolice ak bum na svoj nametal stari pa ti se bum javil ak ih ne rešiš do onda...budemo dns probali onda ak budemo imali vremena ventile malo poštelat...do pisanja  :hello:

4takt monster:
ja sam na luni caper ima 3 rolice pa je imo jebeni start a kranja je bila 75 sad neznam jel ce na botijanu bit isto luna ima kvalitatniju mašinu vozio sam se tako 5000km pa mu nije nista samo sto se onda rolice brzo trose

Dino46:

--- Citat: steeef - 16 Rujan, 2011, 12:36:54 ---morem si misliti kak onda tvoj prevrtava tek..

--- Kraj citata ---

ide po gps-u 70

ja veliim da je to od motora do motora,tj, baotiana, jer svaki sa drugom gramazom ide dobro

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju