Rikavaju stvari koje ne moze niti mesar unistiti. To je ono najbrutalnije!
Eh da, moj je slucaj bio od prvog vlasnika, cisto da zacinim ovo sve, i jako sam puno ulozio energije, jer je to medju poslijednjim stvarima na popisu koje bi covjek ocekivao, pohaban usis? Ali ne onako na uobicajen nacin, nego kurvinski na francuski, da to vidis samo pod odredjenim kutem, vjesto zakamuflirano.
I onda shvatis da je taj usis jednostavno programiran da se pohaba
Ima toga jos...
Vec su me vise puta zvali zbog Peze koju sam prodao priie 3 gpdine, jer kurvin sin nije prepisao skut na sebe pa sam dobio kaznu za neodjavljen Pezo, pa sam se morao ici ocitavati 2 puta u stanicu i pisati prigovore te prilagati ugovor. Da bi me neki novi vlasnik davio na telefon da mu prepisem skut mimo svega, pa je proslijedio broj nekom buducem kupcu i taj me isto masirao prekjucer.
Taman sam iskulirao pezu i ovi su me izjebali s tom Pezom.
Eh da, ali nije to jedina Peza, i za Pezu Jet Forcea sam na isti dan dobio kaznu jer se i taj drugi kurvin sin isto ponasao kao prvi.
Uglavnom, sad sam opet u Peza crvenom modu i mnogo sam agresivan na francusku otpad, pogotovo jer sam se jebeno trudio da slozim te 2 Peze, i onda su me popisali, posrali, mazali s govnima s dropanjem cijene gdje mi se sav rad izjalovio i izasao sam sa takvim kikirikijem da se jos dan danas oporavljam od ponizenja.
I jos za nagradu dobijem 2 plave kuverte za 2 neodjavljene Peze koje sam jos isao regati pred prodaju, i to nakon 3 godine. Onak, prvo sok, 2 plave odjednom??? Pleme ti j****, pa to kad ti danas dodje, ne moras ni otvarat, odmah si prekrizi par godina zivota. S druge strane, pojma nemas o cemu se radi jer su navedene samo reg. oznake. Pa pitaj boga di su ugovori i da li ih ima. A zatim u proceduru. Milinaaa na francuski...
Eh da, i gratis maltretiranje da prepisem pezu direktno nekome, a u medjuvremenu sam pravdao ugovorima da Peza niie moja ha ha
Sta ja znam, vidim jos tracak nade da postanem Peza fan, nekako si me vratio iz faze extremista u vjecnog pesimista, i to je napredak.